|
Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16158
|
Название: | Оцінка господарськи корисних ознак корів та взаємозв’язок між ними в умовах ДП ДГ «Нова Перемога» Житомирської області |
Другие названия: | Evaluation of economically useful traits of cows and the correlation between them in the conditions of the SE RF "Nova Peremoga" of the Zhytomyr region |
Авторы: | Комар, І. В. Komar, V. |
Ключевые слова: | голштинська порода Holstein breed корови cows надій milk productivity екстер’єр exterior взаємозв’язок correlation |
Дата публикации: | 2023 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Комар В. І. Оцінка господарськи корисних ознак корів та взаємозв’язок між ними в умовах ДП ДГ «Нова Перемога» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. годівлі, розведення тварин та збереження біорізноманіття ; наук. кер. Піддубна Л. М. – Житомир, 2023. – 29 с. |
Аннотация: | В умовах ДП ДГ «Нова Перемога» Житомирської області вивчено господарськи корисні показники первісток голштинської породи та зв’язок надою з промірами та індексами будови тіла. Встановлено додатний і вірогідний зв’язок (r = 0,176…0,371 за P<0,05-0,001) з живою масою, висотою в холці та крижах, обхватом та глибиною грудей, довжиною грудей, навскісною довжиною заду, шириною в кульшах, клубах та сідничних горбах. Eeconomically useful indicators of firstborns of the Holstein breed and their correlation with body measurements and indices of body composition were studied in the conditions of the SE RF "Nova Peremoga" of the Zhytomyr region. A positive and probable connection has been established (r = 0,176…0,371 for P<0,05-0,001) with live weight, height at withers and withers, girth and depth of chest, length of chest, oblique length of rump, width at hips, hips and buttocks. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16158 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|