DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16158

Название: Оцінка господарськи корисних ознак корів та взаємозв’язок між ними в умовах ДП ДГ «Нова Перемога» Житомирської області
Другие названия: Evaluation of economically useful traits of cows and the correlation between them in the conditions of the SE RF "Nova Peremoga" of the Zhytomyr region
Авторы: Комар, І. В.
Komar, V.
Ключевые слова: голштинська порода
Holstein breed
корови
cows
надій
milk productivity
екстер’єр
exterior
взаємозв’язок
correlation
Дата публикации: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Комар В. І. Оцінка господарськи корисних ознак корів та взаємозв’язок між ними в умовах ДП ДГ «Нова Перемога» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. годівлі, розведення тварин та збереження біорізноманіття ; наук. кер. Піддубна Л. М. – Житомир, 2023. – 29 с.
Аннотация: В умовах ДП ДГ «Нова Перемога» Житомирської області вивчено господарськи корисні показники первісток голштинської породи та зв’язок надою з промірами та індексами будови тіла. Встановлено додатний і вірогідний зв’язок (r = 0,176…0,371 за P<0,05-0,001) з живою масою, висотою в холці та крижах, обхватом та глибиною грудей, довжиною грудей, навскісною довжиною заду, шириною в кульшах, клубах та сідничних горбах.
Eeconomically useful indicators of firstborns of the Holstein breed and their correlation with body measurements and indices of body composition were studied in the conditions of the SE RF "Nova Peremoga" of the Zhytomyr region. A positive and probable connection has been established (r = 0,176…0,371 for P<0,05-0,001) with live weight, height at withers and withers, girth and depth of chest, length of chest, oblique length of rump, width at hips, hips and buttocks.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16158
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Komar_VI_KR_204_2023.pdf899,15 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет