Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16219
|
Название: | Інноваційна технологія переробки вторинної продукції свинарства в умовах ФОП «Бєлан І. Ю.» ТМ «Crazy Chicharron» м. Запоріжжя |
Другие названия: | Innovative Technology of Processing of Secondary Pig Products in the Conditions of FOP Belan I.Yu. ТМ «Crazy Chicharron» Zaporizhzhya city |
Авторы: | Котович, О. В. Kotovych, O. |
Ключевые слова: | технологія technology обладнання equipment готова продукція finished products автоматизація automation |
Дата публикации: | 2022 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Котович О. В. Інноваційна технологія переробки вторинної продукції свинарства в умовах ФОП «Бєлан І. Ю.» ТМ «Crazy Chicharron» м. Запоріжжя : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Вербельчук С. П. – Житомир, 2022. – 44 с. |
Аннотация: | В кваліфікаційній роботі подано докладний опис технології виробництва снеків за двома методами обсмаження та двома методами додавання спецій до продукту, які дають можливість обрати оптимальне рішення для оптимізації технологічного процесу виробництва та покращення смакових якостей продукції.
Удосконалення технологічного процесу – це один з найважливіших пунктів розвитку м’ясної промисловості з вторинної продукції свинарства.
Метою даної роботи є удосконалення технологічного процесу виробництва
снеків із вторинної продукції свинарства, проаналізувати органолептичні якості готового продукту та лабораторні дослідження при виготовленні різними способами. The qualification work provides a detailed description of the technology of production of snacks by two methods of frying and two methods of adding spicesto the product, which make it possible to choose the optimal solution for optimizing the technological process of production and improving the taste of products.
Improving the technological process is one of the most important points in the development of the meat industry from secondary pig products. The aim of this work is to improve the technological process of production of snacks from secondary products of pig breeding, to analyze the organoleptic qualities of the finished product and laboratory studies in the manufacture of different methods. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16219 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|