DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16325

Название: Сучасні технології переробки вторинної продукції свинарства в умовах ФОП «Котович О.В.» (м. Львів)
Другие названия: Modern technologies of processing of secondary pig products in the conditions of the sole proprietorship «Kotovych O.V.» (L'viv)
Авторы: Іванюк, В. Г.
Ivanyuk, V.
Ключевые слова: свинина
рork
переробка
processing
технологія
technology
обладнання
equipment
готова продукція
finished products
Дата публикации: 2024
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Іванюк В. Г. Сучасні технології переробки вторинної продукції свинарства в умовах ФОП «Котович О.В.» (м. Львів) : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Вербельчук С. П. – Житомир, 2024. – 41 с.
Аннотация: Сучасні технології переробки вторинної продукції свинарства спрямовані на зниження відходів та підвищення ефективності використання ресурсів, забезпечуючи економічну та екологічну стійкість галузі. Вторинна продукція свинарства, як кров, кістки, шкіра, внутрішні органи та жир, переробляється для створення корисних продуктів, які можна застосовувати в різних галузях: харчовій, фармацевтичній, косметичній та агропромисловій. Встановлено, що при переробці вторинної продукції свинарства – шкіри, з метою отримання якісної та безпечної продукції для споживання, необхідно правильно обирати середовище для її обсмажування. Розроблена технологічна схема виробництва снеків, де в якості жиру рекомендовано використовувати свинячий жир. Визначені критичні контрольні точки технологічного процесу виробництва снеків із свинячої шкіри.
Modern technologies for processing pig by-products are aimed at reducing waste and increasing resource efficiency, ensuring the economic and environmental sustainability of the industry. Secondary pig products, such as blood, bones, skin, internal organs and fat, are processed to create useful products that can be used in various industries: food, pharmaceuticals, cosmetics and agriculture. It has been established that when processing secondary pig products, such as leather, in order to obtain high-quality and safe products for consumption, it is necessary to choose the right environment for frying it. A technological scheme for the production of snacks has been developed, where it is recommended to use pork fat as a fat. The critical control points of the technological process of production of snacks from pig skin are determined.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16325
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Ivanyuk_VG_KR_204_2024.pdf1,88 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет