DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16338

Название: Технологічні особливості виробництва напівкопчених ковбас в умовах ТОВ "ТД Мар'ян", м. Житомир
Другие названия: Technological features of semi-smoked sausage production at TD Maryan LLC in Zhytomyr
Авторы: Чорна, С. С.
Chorna, S.
Ключевые слова: м’ясна сировина
meat raw materials
ковбаса
sausage
термічна обробка
thermal processing
якість
quality
поживна цінність
nutritional value
Дата публикации: 2024
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Чорна С. С. Технологічні особливості виробництва напівкопчених ковбас в умовах ТОВ "ТД Мар'ян", м. Житомир : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Трохименко В. З. – Житомир, 2024. – 47 с.
Аннотация: У кваліфікаційній роботі описано технологію виробництва напівкопчених ковбас в умовах ТОВ «Торговий дім «Мар’ян». Представлений асортимент продукції ТОВ «ТД «Мар’ян», здійснена оцінка якості напівкопчених ковбас «Віденська» та «Озерська», проведена якісна оцінка пакування, органолептичних, фізико-хімічних та мікробіологічних показників, проведено аналіз діяльності підприємства.
The qualification paper describes the technology of semi-smoked sausage production at TD Maryan LLC. The work presents the product assortment of TD Maryan LLC, evaluates the quality of the semi-smoked sausages “Videnska” and “Ozerska,” and assesses the packaging quality, organoleptic, physicochemical, and microbiological indicators. The thesis also includes an analysis of the company’s activities.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16338
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Chorna_SS_KR_204_2024.pdf1,35 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет