Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16338
|
Название: | Технологічні особливості виробництва напівкопчених ковбас в умовах ТОВ "ТД Мар'ян", м. Житомир |
Другие названия: | Technological features of semi-smoked sausage production at TD Maryan LLC in Zhytomyr |
Авторы: | Чорна, С. С. Chorna, S. |
Ключевые слова: | м’ясна сировина meat raw materials ковбаса sausage термічна обробка thermal processing якість quality поживна цінність nutritional value |
Дата публикации: | 2024 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Чорна С. С. Технологічні особливості виробництва напівкопчених ковбас в умовах ТОВ "ТД Мар'ян", м. Житомир : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Трохименко В. З. – Житомир, 2024. – 47 с. |
Аннотация: | У кваліфікаційній роботі описано технологію виробництва напівкопчених ковбас в умовах ТОВ «Торговий дім «Мар’ян». Представлений асортимент продукції ТОВ «ТД «Мар’ян», здійснена оцінка якості напівкопчених ковбас «Віденська» та «Озерська», проведена якісна оцінка пакування, органолептичних, фізико-хімічних та мікробіологічних показників, проведено аналіз діяльності підприємства. The qualification paper describes the technology of semi-smoked sausage production at TD Maryan LLC. The work presents the product assortment of TD Maryan LLC, evaluates the quality of the semi-smoked sausages “Videnska” and “Ozerska,” and assesses the packaging quality, organoleptic, physicochemical, and microbiological indicators. The thesis also includes an analysis of the company’s activities. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16338 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|