| 
Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
 
        
            | Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16338 |  
 
| Название: | Технологічні особливості виробництва напівкопчених ковбас в умовах ТОВ "ТД Мар'ян", м. Житомир |  | Другие названия: | Technological features of semi-smoked sausage production at TD Maryan LLC in Zhytomyr |  | Авторы: | Чорна, С. С. Chorna, S.
 |  | Ключевые слова: | м’ясна сировина meat raw materials
 ковбаса
 sausage
 термічна обробка
 thermal processing
 якість
 quality
 поживна цінність
 nutritional value
 |  | Дата публикации: | 2024 |  | Издатель: | Поліський національний університет |  | Библиографическое описание: | Чорна С. С. Технологічні особливості виробництва напівкопчених ковбас в умовах ТОВ "ТД Мар'ян", м. Житомир : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Трохименко В. З. – Житомир, 2024. – 47 с. |  | Аннотация: | У кваліфікаційній роботі описано технологію виробництва напівкопчених ковбас в умовах ТОВ «Торговий дім «Мар’ян». Представлений асортимент продукції ТОВ «ТД «Мар’ян», здійснена оцінка якості напівкопчених ковбас «Віденська» та «Озерська», проведена якісна оцінка пакування, органолептичних, фізико-хімічних та мікробіологічних показників, проведено аналіз діяльності підприємства. The qualification paper describes the technology of semi-smoked sausage production at TD Maryan LLC. The work presents the product assortment of TD Maryan LLC, evaluates the quality of the semi-smoked sausages “Videnska” and “Ozerska,” and assesses the packaging quality, organoleptic, physicochemical, and microbiological indicators. The thesis also includes an analysis of the company’s activities.
 |  | URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16338 |  | Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва 
 |  
 
    
     Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.   |