DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16350

Название: Оцінка впливу тривалості біологічних періодів відтворення корів на їх молочну продуктивність в умовах ТОВ «Вертокиївка» Житомирської області
Другие названия: Assessment of the influence of the duration of the biological periods of reproduction of cows on their milk productivity in the conditions of LLC «Vertokyiyvka» of Zhytomyr region
Авторы: Гречанюк, М. В.
Grechanyuk, M.
Ключевые слова: молочна продуктивність
milk productivity
відтворна здатність
reproductive capacity
коефіцієнти кореляції
correlation coefficients
сила впливу
power of influence
Дата публикации: 2024
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Гречанюк М. В. Оцінка впливу тривалості біологічних періодів відтворення корів на їх молочну продуктивність в умовах ТОВ «Вертокиївка» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Ткачук В. П. – Житомир, 2024. – 29 с.
Аннотация: Встановлено вплив тривалості біологічних періодів відтворної здатності на молочну продуктивність корів. Встановлено оптимальні значення віку першого осіменіння та віку першого отелення, тривалості сервіс- та міжотельного періодів для даного господарства, при якому зафіксовано найвищу продуктивність корів.
The influence of the length of the biological periods of reproductive capacity on the milk productivity of cows has been established. The optimal values of the age of the first insemination and the age of the first calving, the duration of the service-period and inter-calving period for this farm, which recorded the highest productivity of cows, were established.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16350
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Grechanyuk_MV_KR_204_2024.pdf1,25 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет