DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
071 – Облік і оподаткування >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16352

Название: Організація обліку, аналізу і аудиту готової продукції молокопереробних підприємств
Другие названия: Organization of accounting, analysis and audit of finished products of dairy processing enterprises
Авторы: Дембровська, М. Я.
Dembrovska, M.
Ключевые слова: готова продукція
finished products
бухгалтерський облік
accounting
аудит
audit
управління
management
легка промисловість
light industry
Дата публикации: 2024
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Дембровська М. Я. Організація обліку, аналізу і аудиту готової продукції молокопереробних підприємств : кваліфікаційна робота : спец. 071 «Облік і оподаткування» / Поліський нац. ун-т, каф. бух. обліку, оподаткування та аудиту ; наук. кер. Ярмолюк О. Ф. – Житомир, 2024. – 46 с.
Аннотация: Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню актуальної проблеми організації обліку, аналізу та аудиту готової продукції на молокопереробних підприємствах, яка є ключовою для ефективного управління цими підприємствами. Основною метою роботи є розробка рекомендацій щодо оптимізації процесів обліку і аудиту, що сприятиме підвищенню точності фінансової звітності та забезпеченню контролю за якістю готової продукції. Результати роботи можуть бути використані для вдосконалення облікових процедур, підвищення ефективності аналізу та покращення аудиторських перевірок, що в цілому сприятиме збільшенню конкурентоспроможності молокопереробних підприємств та їх сталому розвитку.
The qualification work is devoted to the study of the current problem of organizing accounting, analysis and audit of finished products at dairy processing enterprises, which is key to the effective management of these enterprises. The main purpose of the work is to develop recommendations for optimizing accounting and audit processes, which will contribute to increasing the accuracy of financial reporting and ensuring control over the quality of finished products. The results of the work can be used to improve accounting procedures, increase the efficiency of analysis and improve audits, which in general will contribute to increasing the competitiveness of dairy processing enterprises and their sustainable development.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16352
Располагается в коллекциях:071 – Облік і оподаткування

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Dembrovska_MIa_KR_071_2024.pdf893,41 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет