Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16370
|
Название: | Ефективність відбору корів за екстер'єрно- конституційними типами в умовах ПАФ «Єрчики» Житомирської області |
Другие названия: | Effectiveness of selection of cows according to exterior and constitutional types in the conditions of the "Yerchiki" PAF of the Popilnya district of the Zhytomyr region |
Авторы: | Прохніцький, М. С. Prokhnytskyi, M. |
Ключевые слова: | ейрисомний eirisomal проміжний intermediate лептосомний екстер'єрно-конституційні типи leptosomal exterior-constitutional types проміри measurements індекси indices надій hope молочний жир milk fat |
Дата публикации: | 2024 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Прохніцький М. С. Ефективність відбору корів за екстер'єрно- конституційними типами в умовах ПАФ «Єрчики» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва та технологія переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. годівлі, розведення тварин та збереження біорізноманіття ; наук. кер. Кобернюк В. В. – Житомир, 2024. – 34 с. |
Аннотация: | Робота присвячена проблемі використання корів-первісток української чорно-рябої молочної породи залежно від різних екстер'єрно-конституційних типів (ейрисомний, проміжний, лептосомний), що дасть можливість ефективно використовувати найпродуктивніших корів племінні з оптимальними варіантами відтворення стада. The work is devoted to the problem of using first-born cows of the Ukrainian black and spotted dairy breed depending on different exterior-constitutional types (eyrisomic, intermediate, leptosomal), which will make it possible to effectively use the most productive breeding cows with optimal herd reproduction options. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16370 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|