DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16370

Название: Ефективність відбору корів за екстер'єрно- конституційними типами в умовах ПАФ «Єрчики» Житомирської області
Другие названия: Effectiveness of selection of cows according to exterior and constitutional types in the conditions of the "Yerchiki" PAF of the Popilnya district of the Zhytomyr region
Авторы: Прохніцький, М. С.
Prokhnytskyi, M.
Ключевые слова: ейрисомний
eirisomal
проміжний
intermediate
лептосомний екстер'єрно-конституційні типи
leptosomal exterior-constitutional types
проміри
measurements
індекси
indices
надій
hope
молочний жир
milk fat
Дата публикации: 2024
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Прохніцький М. С. Ефективність відбору корів за екстер'єрно- конституційними типами в умовах ПАФ «Єрчики» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва та технологія переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. годівлі, розведення тварин та збереження біорізноманіття ; наук. кер. Кобернюк В. В. – Житомир, 2024. – 34 с.
Аннотация: Робота присвячена проблемі використання корів-первісток української чорно-рябої молочної породи залежно від різних екстер'єрно-конституційних типів (ейрисомний, проміжний, лептосомний), що дасть можливість ефективно використовувати найпродуктивніших корів племінні з оптимальними варіантами відтворення стада.
The work is devoted to the problem of using first-born cows of the Ukrainian black and spotted dairy breed depending on different exterior-constitutional types (eyrisomic, intermediate, leptosomal), which will make it possible to effectively use the most productive breeding cows with optimal herd reproduction options.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16370
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Prokhnitskyi_MS_KR_204_2024.pdf1,04 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет