DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
073 – Менеджмент, Міжнародний менеджмент >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16378

Название: Управління якістю харчових продуктів в умовах міжнародної конкуренції
Другие названия: Food Quality Management in the Context of International Competition
Авторы: Корзун, Ю. П.
Korzun, Yu.
Ключевые слова: управління якістю
quality management
міжнародна конкуренція
international competition
стандарти ISO
ISO standards
автоматизація
automation
харчові продукти
food products
Дата публикации: 2024
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Корзун Ю. П. Управління якістю харчових продуктів в умовах міжнародної конкуренції : кваліфікаційна робота : спец. 073 «Менеджмент» / Поліський нац. ун-т, каф. міжнародних економічних відносин та європейської інтеграції ; наук. кер. Прокопчук О. А. – Житомир, 2024. – 26 с.
Аннотация: Дослідження присвячене питанням удосконалення системи управління якістю харчових продуктів у контексті глобалізації та зростання міжнародної конкуренції. На прикладі Житомирської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби проведено аналіз сучасних підходів до забезпечення якості, впровадження міжнародних стандартів ISO 17025, а також визначено ключові напрями їх вдосконалення. Рекомендовано використання інноваційного обладнання для підвищення точності досліджень та зменшення часу обробки зразків. У роботі обґрунтовано економічну доцільність таких інвестицій.
The study is devoted to improving the quality management system for food products in the context of globalization and increasing international competition. Using the Zhytomyr Regional State Laboratory of the State Service of Ukraine on Food Safety and Consumer Protection as a case study, an analysis of modern approaches to quality assurance and the implementation of international ISO 17025 standards was conducted. Key directions for improvement were identified. Recommendations include the use of innovative equipment to enhance research accuracy and reduce sample processing time. The economic feasibility of such investments is substantiated in the study.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16378
Располагается в коллекциях:073 – Менеджмент, Міжнародний менеджмент

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Korzun_YuP_KR_073_2024.pdf1,16 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет