Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16388
|
Название: | Технологічні аспекти виробництва молока в умовах ФГ «Гетьман Самойлович-Агро» Житомирської області |
Другие названия: | Technological aspects of milk production in the conditions of the farm «Hetman Samoilovych-Agro» in Zhytomyr region |
Авторы: | Скрипник, І. С. Skrypnyk, I. |
Ключевые слова: | українська чорно-ряба молочна порода ukrainian black and white dairy breed технологія technology годівля feeding утримання housing молоко milk |
Дата публикации: | 2023 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Скрипник І. С. Технологічні аспекти виробництва молока в умовах ФГ «Гетьман Самойлович-Агро» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Вербельчук С. П. – Житомир, 2023. – 39 с. |
Аннотация: | Технологія виробництва молока в господарстві на перспективу має бути напівінтенсивною. Поголів’я дійних корів на перспективу залишимо сталим 110 голів. Продуктивність молочного стада має скласти не менше 5,1 тис. кг молока на корову в рік. В господарстві загальна кількість середньорічного поголів'я великої рогатої худоби на перспективу складе 364 голів, з них 110 корів, що становить 30,2 % від загального поголів'я. Валове виробництво молока по фермі складе 5610 ц, з яких 274 ц залишається в господарстві та 5336 ц молока буде реалізуватись на молокозавод, що складає 95,1% від валового виробництва. The farm's milk production technology should be semi-intensive in the future. The number of dairy cows will remain constant at 110 head in the future. The productivity of the dairy herd should be at least 5.1 thousand kg of milk per cow per year. In the future, the total number of average annual cattle on the farm will be 364 heads, including 110 cows, which is 30.2% of the total number of cattle. The farm's gross milk production will be 5610 tonnes, of which 274 tonnes will remain on the farm and 5336 tonnes will be sold to the dairy plant, which is 95.1% of the gross production. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16388 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|