Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
051 – Економіка >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16458
|
Название: | Якість продукції та обгрунтування напрямів її поліпшення у ПСП «Україна» |
Другие названия: | Product quality and substantiation of directions for its improvement in PSP «Ukraine» |
Авторы: | Удовенко, Р. М. Udovenko, R. |
Ключевые слова: | якість продукції product quality сільськогосподарське підприємство agricultural enterprise конкурентоспроможність competitiveness методика визначення якості method of determining quality |
Дата публикации: | 2024 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Удовенко Р. М. Якість продукції та обгрунтування напрямів її поліпшення у ПСП «Україна» : кваліфікаційна робота : спец. 051 «Економіка» / Поліський нац. ун-т, каф. економіки, підприємництва та туризму ; наук. кер. Ткачук В. І. – Житомир, 2024. – 39 с. |
Аннотация: | У дослідженні узагальнено теоретичну сутність якості продукції.
Обгрунтовано сучасні напрями підвищення якості продукції у
сільськогосподарських підприємствах, а саме: впровадження інноваційних
технологій, екологічні підходи та біотехнології. Обгрунтовано методику
визначення якості, яка включає фізико-хімічний аналіз, органолептичну оцінку,
біологічні та інструментальні методи контролю. The research summarizes the theoretical essence of product quality. The modern
directions of improving the quality of products in agricultural enterprises are
substantiated, namely: the introduction of innovative technologies, ecological
approaches and biotechnology. The method of determining quality, which includes
physical and chemical analysis, organoleptic evaluation, biological and instrumental
methods of control, is substantiated. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16458 |
Располагается в коллекциях: | 051 – Економіка
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|