DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
208 – Агроінженерія >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16463

Название: Обґрунтування конструкційно-технологічних параметрів змішування компонентів
Другие названия: Justification of the structural and technological parameters of mixing components
Авторы: Столяр, О. О.
Stolyar, О.
Ключевые слова: осьове переміщення
axial movement
силова оцінка
force assessment
зусилля приводу
drive force
енергоємність
energy consumption
стрічкова лопать
belt blade
Дата публикации: 2024
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Столяр О. О. Обґрунтування конструкційно-технологічних параметрів змішування компонентів : кваліфікаційна робота : спец. 208 «Агроінженерія» / Поліський нац. ун-т, каф. агроінженерії та технічного сервісу ; наук. кер. Медведський О. В. – Житомир, 2024. – 32 с.
Аннотация: У кваліфікаційній роботі наведена оціночна характеристика експлуатаційних показників та конструкційних параметрів серійних змішувачів компонентів. Проведені аналітичні дослідження вказали на закономірності процесу сумішоутворення, встановленні передумови для удосконалення конструційно-технологічних параметрів змішувача компонентів. За результатами силового аналізу взаємодії стрічкового робочого органу із сумішкою визначені зусилля на процес перемішування. Встановлено показники енергетичної ефективності та обґрунтовано конструкційно-технологічні параметри робочого органу змішувача.
In the qualification work, the evaluation characteristics of operational indicators and design parameters of serial mixers of components are given. The conducted analytical studies pointed to the regularities of the process of mixture formation, established prerequisites for improving the design and technological parameters of the mixer of components. Based on the results of the force analysis of the interaction of the belt working body with the mixture, the forces on the mixing process were determined. The indicators of energy efficiency were established and the structural and technological parameters of the working body of the mixer were substantiated.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16463
Располагается в коллекциях:208 – Агроінженерія

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Stolyar_OO_KR_208_2024.pdf1,11 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет