Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
208 – Агроінженерія >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16511
|
Название: | Обґрунтування конструкційно-технологічних параметрів змішування компонентів |
Другие названия: | Justification of the structural and technological parameters of mixing components |
Авторы: | Столяр, О. О. Stolyar, О. |
Ключевые слова: | осьове переміщення axial movement силова оцінка force assessment зусилля приводу drive force енергоємність energy consumption стрічкова лопать belt blade |
Дата публикации: | 2024 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Столяр О. О. Обґрунтування конструкційно-технологічних параметрів змішування компонентів : кваліфікаційна робота : спец. 208 «Агроінженерія» / Поліський нац. ун-т, каф. агроінженерії та технічного сервісу ; наук. кер. Медведський О. В. – Житомир, 2024. – 32 с. |
Аннотация: | У кваліфікаційній роботі наведена оціночна характеристика експлуатаційних показників та конструкційних параметрів серійних змішувачів компонентів.
Проведені аналітичні дослідження вказали на закономірності процесу сумішоутворення, встановленні передумови для удосконалення конструційно-технологічних параметрів змішувача компонентів. За результатами силового аналізу взаємодії стрічкового робочого органу із сумішкою визначені зусилля на процес перемішування.
Встановлено показники енергетичної ефективності та обґрунтовано конструкційно-технологічні параметри робочого органу змішувача. In the qualification work, the evaluation characteristics of operational indicators and design parameters of serial mixers of components are given.
The conducted analytical studies pointed to the regularities of the process of mixture formation, established prerequisites for improving the design and technological parameters of the mixer of components. Based on the results of the force analysis of the interaction of the belt working body with the mixture, the forces on the mixing process were determined.
The indicators of energy efficiency were established and the structural and technological parameters of the working body of the mixer were substantiated. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16511 |
Располагается в коллекциях: | 208 – Агроінженерія
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|