DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16515

Название: Моніторинг технологічно-селекційних аспектів виробництва продукції козівництва в умовах ТОВ «Мила Кізонька Гай» Житомирської області
Другие названия: Monitoring of technological and breeding aspects of goat production in the conditions of LLC «Myla Kizonka Gai» of Zhytomyr region
Авторы: Дудченко, А. П.
Dudchenko, A.
Ключевые слова: технологічний процес
technological process
козематки
goats
молодняк кіз
young goats
жива маса
live weight
прирости тіла
body gains
молочна продуктивність
milk productivity
параметри молоковиведення
milk production parameters
Дата публикации: 2024
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Дудченко А. П. Моніторинг технологічно-селекційних аспектів виробництва продукції козівництва в умовах ТОВ «Мила Кізонька Гай» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Ткачук В. П. – Житомир, 2024. – 30 с.
Аннотация: У кваліфікаційній роботі представлено результати моніторингу за технологічно-селекційними аспектами виробництва продукції козівництва. Встановлені параметри технологічного процесу та продуктивності кіз зааненської породи доцільно використовувати задля ефективного ведення галузі козівництва та забезпечення прибутковості козеферм.
The qualification work presents the results of monitoring the technological and breeding aspects of goat production. The established parameters of the technological process and productivity of goats of the Saanen breed are expedient to use for the effective management of the goat industry and ensuring the profitability of goat farms.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16515
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Dudchenko_AP_KR_204_2024.pdf1,05 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет