DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16526

Название: Удосконалення технології виробництва бджолиного обніжжя в умовах присадибної пасіки
Другие названия: Improvement of the technology of production of bee honey in the conditions of a home apiary
Авторы: Луценко, Р. О.
Lutsenko, R.
Ключевые слова: бджолине обніжжя
bee pollen
технологія
technology
Дата публикации: 2024
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Луценко Р. О. Удосконалення технології виробництва бджолиного обніжжя в умовах присадибної пасіки : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва та технологія переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. годівлі, розведення тварин та збереження біорізноманіття ; наук. кер. Лісогурська Д. В. – Житомир, 2024. – 30 с.
Аннотация: За результатами досліджень було встановлено, що бджолине обніжжя, висушене в саморобній сушарці, висихає майже в 5 разів повільніше порівняно з сушаркою для фруктів. У 40% зразків обніжжя, висушених у саморобній сушарці, вміст вологи перевищував 10%, що сприяло розвитку умовно патогенної мікрофлори на рівні понад 25 тисяч.
According to the research findings, it was determined that bee pollen dried in a homemade dryer dries almost 5 times slower compared to a fruit dryer. In 40% of the samples of pollen dried in the homemade dryer, the moisture content exceeded 10%, which contributed to the development of conditionally pathogenic microflora at levels exceeding 25,000.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16526
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Lutsenko_RO_KR_204_2024.pdf1,14 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет