DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16542

Название: Оцінка технології переробки тваринницької сировини в умовах ТОВ «Гараф» (м. Житомир)
Другие названия: Evaluation of the processing technology of livestock raw materials in the conditions of «Garaf» LLC (Zhytomyr)
Авторы: Врублевський, І. А.
Vrublevsky, I.
Ключевые слова: технологія
technology
переробка
processing
велика рогата худоба
cattle
свині
pigs
сировина
raw materials
м'ясна продукція
meat products
Дата публикации: 2024
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Врублевський І. А. Оцінка технології переробки тваринницької сировини в умовах ТОВ «Гараф» (м. Житомир) : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Шуляр А. Л. – Житомир, 2024. – 31 с.
Аннотация: Проведено моніторинг технології переробки тваринницької сировини та встановлено, що вона налагоджена на високому рівні з чітким дотриманням послідовності відповідних технологічних операцій на кожному етапі переробки – від переробки тварин з отриманням м’ясної сировини до її подальшої переробки з метою виготовлення м'ясної продукції.
The monitoring of the processing technology of livestock raw materials was carried out and it was established that it is established at a high level with a clear observance of the sequence of relevant technological operations at each stage of processing - from the processing of animals to obtain meat raw materials to its further processing for the purpose of manufacturing meat products.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16542
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Vrublevsky_IA_KR_204_2024.pdf2,42 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет