| 
Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
 
        
            | Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16542 |  
 
| Название: | Оцінка технології переробки тваринницької сировини в умовах ТОВ «Гараф» (м. Житомир) |  | Другие названия: | Evaluation of the processing technology of livestock raw materials in the conditions of «Garaf» LLC (Zhytomyr) |  | Авторы: | Врублевський, І. А. Vrublevsky, I.
 |  | Ключевые слова: | технологія technology
 переробка
 processing
 велика рогата худоба
 cattle
 свині
 pigs
 сировина
 raw materials
 м'ясна продукція
 meat products
 |  | Дата публикации: | 2024 |  | Издатель: | Поліський національний університет |  | Библиографическое описание: | Врублевський І. А. Оцінка технології переробки тваринницької сировини в умовах ТОВ «Гараф» (м. Житомир) : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Шуляр А. Л. – Житомир, 2024. – 31 с. |  | Аннотация: | Проведено моніторинг технології переробки тваринницької сировини та встановлено, що вона налагоджена на високому рівні з чітким дотриманням послідовності відповідних технологічних операцій на кожному етапі переробки – від переробки тварин з отриманням м’ясної сировини до її подальшої переробки з метою виготовлення м'ясної продукції. The monitoring of the processing technology of livestock raw materials was carried out and it was established that it is established at a high level with a clear observance of the sequence of relevant technological operations at each stage of processing - from the processing of animals to obtain meat raw materials to its further processing for the purpose of manufacturing meat products.
 |  | URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16542 |  | Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва 
 |  
 
    
     Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.   |