Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16542
|
Название: | Оцінка технології переробки тваринницької сировини в умовах ТОВ «Гараф» (м. Житомир) |
Другие названия: | Evaluation of the processing technology of livestock raw materials in the conditions of «Garaf» LLC (Zhytomyr) |
Авторы: | Врублевський, І. А. Vrublevsky, I. |
Ключевые слова: | технологія technology переробка processing велика рогата худоба cattle свині pigs сировина raw materials м'ясна продукція meat products |
Дата публикации: | 2024 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Врублевський І. А. Оцінка технології переробки тваринницької сировини в умовах ТОВ «Гараф» (м. Житомир) : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Шуляр А. Л. – Житомир, 2024. – 31 с. |
Аннотация: | Проведено моніторинг технології переробки тваринницької сировини та встановлено, що вона налагоджена на високому рівні з чітким дотриманням послідовності відповідних технологічних операцій на кожному етапі переробки – від переробки тварин з отриманням м’ясної сировини до її подальшої переробки з метою виготовлення м'ясної продукції. The monitoring of the processing technology of livestock raw materials was carried out and it was established that it is established at a high level with a clear observance of the sequence of relevant technological operations at each stage of processing - from the processing of animals to obtain meat raw materials to its further processing for the purpose of manufacturing meat products. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16542 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|