DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16543

Название: Характеристика технології відтворення кіз в умовах ТОВ «Мила Кізонька Гай» Житомирської області
Другие названия: Characteristics of goat reproduction technology in the conditions of «Myla Kizonka Gay» LLC of Zhytomyr region
Авторы: Шутько, К. П.
Shutko, K.
Ключевые слова: парування
mating
жива маса
live weight
відтворна здатність
reproductive capacity
цапи-плідники
breeding goats
козематки
goats
молодняк кіз
goat’s youngsters
Дата публикации: 2024
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Шутько К. П. Характеристика технології відтворення кіз в умовах ТОВ «Мила Кізонька Гай» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Ткачук В. П. – Житомир, 2024. – 30 с.
Аннотация: Дана кваліфікаційна робота містить результати дослідження технології відтворення кіз зааненської породи та їх репродуктивної здатності. Досліджені технологічні та продуктивні аспекти процесу відтворення кіз доцільно враховувати з метою ефективного та грамотного репродуктивного менеджменту у галузі козівництва.
This qualification work contains the results of research into the technology of reproduction of goats of the Saanen breed and their reproductive capacity. The researched technological and productive aspects of the process of reproduction of goats should be taken into account for the purpose of effective and competent reproductive management in the field of goat breeding.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16543
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Shutko_KР_KR_204_2024.pdf815,18 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет