DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16552

Название: Удосконалення технології виробництва напівкопчених ковбас в умовах виробництва ТОВ «М’ясовита» (м. Бердичів)
Другие названия: Improvement of the technology of production of semi-smoked sausages in the conditions of production of Myasovyta LLC (Berdychiv)
Авторы: Янович, Н. В.
Yanovych, N.
Ключевые слова: напівкопчені ковбаси
half-smoked sausages
технологія
technology
універсальні термокамери
universal heat chambers
рецептура
recipe
м’ясо
meat
наповнювачі
fillers
Дата публикации: 2024
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Янович Н. В. Удосконалення технології виробництва напівкопчених ковбас в умовах виробництва ТОВ «М’ясовита» (м. Бердичів) : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Вербельчук Т. В. – Житомир, 2024. – 34 с.
Аннотация: В роботі наведено результати удосконалення технології виробництва напівкопчених ковбас при різних варіантах термічної обробки, що виготовляються за традиційною рецептурою та при використанні наповнювачів. Встановлено, що в умовах підприємства напівкопчені ковбасні вироби виготовляють відповідно до вимог державного стандарту та затвердженої типової технологічної інструкції. Отримані результати дозволяють вдосконалити технологічні аспекти, зменшити витрати ресурсів, а також підвищити якість та конкурентоспроможність продукції.
The paper presents the results of improving the technology for the production of semi-smoked sausages with different heat treatment options, made according to a traditional recipe and using fillers. It has been established that semi-smoked sausages are produced in accordance with the requirements of the state standard and the approved standard technological instruction. The obtained results allow improving technological aspects, reducing resource consumption, and improving the quality and competitiveness of products.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16552
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Yanovych_NV_KR_204_2024.pdf1,07 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет