Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16553
|
Название: | Технологічні аспекти виготовлення копченої риби в ТОВ «Ревега» (м. Бердичів) |
Другие названия: | Technological aspects of smoked fish production in Revega LLC (Berdychiv) |
Авторы: | Стучик, А. В. Stuchyk, A. |
Ключевые слова: | риба fish переробка processing технологія technology холодне копчення cold smoking скумбрія mackerel добавки additives фітосировина herbal ingredients кмин cumin |
Дата публикации: | 2024 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Стучик А. В. Технологічні аспекти виготовлення копченої риби в ТОВ «Ревега» (м. Бердичів) : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Вербельчук С. П. – Житомир, 2024. – 43 с. |
Аннотация: | Проведене дослідження показало, що використання коптильних препаратів з додаванням фітосировини дозволяє значно покращити якість риби холодного копчення. Такий підхід сприяє не лише поліпшенню органолептичних властивостей продукту, але й підвищенню його біологічної цінності. Проте для досягнення максимального ефекту необхідно враховувати ряд технологічних аспектів, таких як оптимізація часу копчення, контроль за складом коптильних засобів та вибір відповідних матеріалів для обладнання. Застосування інноваційних методів копчення дозволяє виробляти безпечніший продукт, що відповідає сучасним вимогам харчової промисловості. The study showed that the use of smoking preparations with the addition of phytomaterials can significantly improve the quality of cold smoked fish. This approach not only improves the organoleptic properties of the product, but also increases its biological value. However, to achieve the maximum effect, a number of technological aspects must be taken into account, such as optimizing smoking time, controlling the composition of smoking agents, and selecting the right materials for the equipment. The use of innovative smoking methods allows us to produce a safer product that meets the modern. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16553 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|