Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16602
|
Название: | Технологічні особливості забою тварин відповідно до вимог «Халяль» в умовах ТОВ «М’ясний двір Полісся» Житомирської області |
Другие названия: | Technological features of slaughtering animals in accordance with the requirements of "Halal" in the conditions of LLC "Butcher's yard Polissya" of the Zhytomyr region |
Авторы: | Матвійчук, Ю. С. Matviichuk, Yu. |
Ключевые слова: | м’ясна продукція та сировина meat products and raw materials стандарти халяль halal standards забій тварин animal slaughter якісні показники quality indicators безпека safety |
Дата публикации: | 2024 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Матвійчук Ю. С. Технологічні особливості забою тварин відповідно до вимог «Халяль» в умовах ТОВ «М’ясний двір Полісся» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Трохименко В. З. – Житомир, 2024. – 41 с. |
Аннотация: | У кваліфікаційній роботі представлено результати досліджень щодо технологічних аспектів забою тварин, вирощених і забитих за стандартами халяль у ТОВ «М’ясний двір Полісся». Досліджено діяльність підприємства та його асортимент продукції. Проаналізовано холодовий ланцюг для халяльної яловичини, вимоги до якості та безпеки такої продукції, процес забою тварин за халяльними стандартами, оцінку якості м’яса і субпродуктів, а також джерела постачання тварин для халяльного забою. The qualification paper presents the results of research on the technological aspects of slaughtering animals raised and slaughtered according to halal standards at Polissya Slaughterhouse LLC. The activity of the enterprise and its range of products were studied. The cold chain for halal beef, requirements for the quality and safety of such products, the process of slaughtering animals according to halal standards, the evaluation of the quality of meat and offal, as well as sources of supply of animals for halal slaughter were analyzed. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16602 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|