DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16610

Название: Порівняльна оцінка якості меду залежно від технології підгодівлі бджолиних сімей в умовах пасіки виробничого напрямку продуктивності
Другие названия: Comparative assessment of honey quality depending on the technology of feeding bee colonies in the conditions of an apiary of the production direction of productivity
Авторы: Яригін, М. О.
Yaryhin, M.
Ключевые слова: підгодівля бджіл
bee feeding
якість та безпечність меду
honey quality and safety
Дата публикации: 2024
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Яригін М. О. Порівняльна оцінка якості меду залежно від технології підгодівлі бджолиних сімей в умовах пасіки виробничого напрямку продуктивності : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Лісогурська О. В. – Житомир, 2024. – 29 с.
Аннотация: У ході досліджень з'ясовано, що підгодівля бджолосімей сиропом не впливає негативно на якість акацієвого меду. Тому, з метою підвищення медової продуктивності під час збору нектару з акації та забезпечення високої рентабельності пасіки, рекомендовано використовувати цукровий сироп для підгодівлі бджіл.
In the course of research, it was found that feeding bee colonies with syrup does not have a negative effect on the quality of acacia honey. Therefore, in order to increase honey productivity during the collection of nectar from acacia and ensure high profitability of the apiary, it is recommended to use sugar syrup for feeding bees.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16610
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Yaryhin_MO_KR_204_2024.pdf638,13 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет