|
Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16682
|
Название: | Оптимізація технології виробництва молока в умовах ТОВ «Молочні ріки» Львівської області |
Другие названия: | Optimization of milk production technology in the conditions of LLC "Milk Rivers" of Lviv region |
Авторы: | Добрич, М. В. Dobrich, M. |
Ключевые слова: | технологія technology годівля feeding утримання maintenance виробництво production молоко milk |
Дата публикации: | 2024 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Добрич М. В. Оптимізація технології виробництва молока в умовах ТОВ «Молочні ріки» Львівської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Ковальчук Т. І. – Житомир, 2024. – 36 с. |
Аннотация: | В господарстві загальна кількість середньорічного поголів'я великої рогатої худоби на перспективу становитиме 1053 голови, з яких 320 корів, що складає 30,4% від загальної кількості. Частка телят віком до 6 місяців складає 17,4%, молодняку віком від 6 до 18 місяців — 39%, а частка нетелів та корів-первісток, які підлягають перевірці за показниками продуктивності та придатності до машинного доїння, становить 10,8% від загальної кількості поголів'я. The total average annual cattle population on the farm will be 1,053 heads in the future, of which 320 are cows, which is 30.4% of the total. The share of calves under 6 months old is 17.4%, young cattle aged 6 to 18 months is 39%, and the share of heifers and first-born cows, which are subject to inspection for productivity and suitability for machine milking, is 10.8% of the total livestock. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16682 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|