DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16823

Название: Аналіз виробництва молока в умовах ТОВ «Агропродукт» Житомирської області
Другие названия: Analysis of milk production in the conditions of LLC "Agroproduct" of Zhytomyr region
Авторы: Прус, В. В.
Prus, V.
Ключевые слова: молочна продуктивність
milk productivity
поживність
nutritional value
велика рогата худоба
cattle
відтворна здатність
reproductive capacity
білок
protein
жирність
fat content
Дата публикации: 2024
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Прус В. В. Аналіз виробництва молока в умовах ТОВ «Агропродукт» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва та технологія переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. годівлі, розведення тварин та збереження біорізноманіття ; наук. кер. Лавринюк О. О. – Житомир, 2024. – 39 с.
Аннотация: Метою дослідження був аналіз технології виробництва молочної продукції у ТОВ «АГРОПРОДУКТ» Житомирської області, та розробка напрямку її вдосконалення. Проведено аналіз технологічних операцій виробництва молока та удосконалення основних процесів функціонування ферми чисельністю 210 голів шляхом удосконалення раціону годівлі корів та технології їх утримання.
The purpose of the study was to analyze the technology of dairy production in LLC "AGROPRODUCT" of Zhytomyr region, and develop a direction for its improvement. An analysis of technological operations of milk production and improvement of the main processes of the functioning of a farm with a population of 210 heads was carried out by improving the feeding ration of cows and the technology of their maintenance.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16823
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Prus_VV_KR_204_2024.pdf985,48 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет