Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16823
|
Название: | Аналіз виробництва молока в умовах ТОВ «Агропродукт» Житомирської області |
Другие названия: | Analysis of milk production in the conditions of LLC "Agroproduct" of Zhytomyr region |
Авторы: | Прус, В. В. Prus, V. |
Ключевые слова: | молочна продуктивність milk productivity поживність nutritional value велика рогата худоба cattle відтворна здатність reproductive capacity білок protein жирність fat content |
Дата публикации: | 2024 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Прус В. В. Аналіз виробництва молока в умовах ТОВ «Агропродукт» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва та технологія переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. годівлі, розведення тварин та збереження біорізноманіття ; наук. кер. Лавринюк О. О. – Житомир, 2024. – 39 с. |
Аннотация: | Метою дослідження був аналіз технології виробництва молочної продукції у ТОВ «АГРОПРОДУКТ» Житомирської області, та розробка напрямку її вдосконалення. Проведено аналіз технологічних операцій виробництва молока та удосконалення основних процесів функціонування ферми чисельністю 210 голів шляхом удосконалення раціону годівлі корів та технології їх утримання. The purpose of the study was to analyze the technology of dairy production in LLC "AGROPRODUCT" of Zhytomyr region, and develop a direction for its improvement. An analysis of technological operations of milk production and improvement of the main processes of the functioning of a farm with a population of 210 heads was carried out by improving the feeding ration of cows and the technology of their maintenance. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16823 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|