Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16839
|
Название: | Ефективність відбору корів за виробничими типами в умовах ДП "ДГ "Рихальське" Житомирської області |
Другие названия: | Effectiveness of selection of cows by production types in the conditions of SE "DG Ryhalske" of Zhytomyr region |
Авторы: | Невмержицький, Я. В. Nevmerzhytskyi, Y. |
Ключевые слова: | виробничі типи production types відносна молочність relative milk yield індекси тілобудови body composition indices |
Дата публикации: | 2024 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Невмержицький Я. В. Ефективність відбору корів за виробничими типами в умовах ДП "ДГ "Рихальське" Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва та технологія переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. годівлі, розведення тварин та збереження біорізноманіття ; наук. кер. Кобернюк В. В. – Житомир, 2024. – 40 с. |
Аннотация: | Досліджено масові та лінійні показники, їх молочну продуктивність та відтворну здатність. Корови-первістки, розподілені за показником відносної молочності, мають кращі господарсько-корисні показники. Вони також демонструють вищу економічну ефективність розведення, а сам процес розподілу є менш трудомістким для обчислення також потрібно для молочного напрямку продуктивності розведення корів переважно молочного та частково проміжного виробничих типів. Mass and linear indicators, their milk productivity and reproductive capacity were studied. First-born cows, distributed according to the index of relative milk yield, have better economic and useful indicators. They also demonstrate a higher economic efficiency of breeding, and the distribution process itself is less time-consuming to calculate is also required for the milk direction of the productivity of breeding cows of mainly milk and partially intermediate production types. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16839 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|