DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16844

Название: Технологія виробництва розсільних сирів в умовах ТОВ «Галіївський маслозавод» Житомирської області
Другие названия: Technology of production of pickled cheeses in the conditions of LLC Galievsky butter factory of the Zhytomyr region
Авторы: Чорний, П. В.
Chornyi, P.
Ключевые слова: розсільні сири
brine cheeses
технологія виробництва
production technology
сиропридатність
cheeseability
розсіл
brine
сичужний фермент
rennet
дозрівання
ripening
Дата публикации: 2024
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Чорний П. В. Технологія виробництва розсільних сирів в умовах ТОВ «Галіївський маслозавод» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Ковальчук Т. І. – Житомир, 2024. – 41 с.
Аннотация: У даній роботі описано технологію виробництва розсільних сирів з використанням заквасок та сичужного ферменту в умовах ТОВ «Галіївський маслозавод». Зразками для вивчення виступали сири «Сулугуні» та «Моцарелла». Було проведено органолептичну, фізико-хімічну та мікробіологічну оцінку сирів, в результаті якої обидва зразки відповідають вимогам, встановленим ДСТУ 7996:2015 «Сири розсільні».
This work describes the technology of production of brine cheeses using starter cultures and rennet in the conditions of LLC "Galiivskyi Butter Factory", and also analyzed the activities of the enterprise. The samples for study were "Suluguni" and "Mozzarella" cheeses. An organoleptic, physicochemical and microbiological evaluation of the cheeses was carried out, as a result of which both samples meet the requirements established by DSTU 7996:2015 "Brine cheeses".
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16844
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Chornyi_PV_KR_204_2024.pdf913,22 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет