DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16854

Название: Контроль якості та безпечності м'ясної сировини за різних способів забою тварин в умовах ТОВ «Еком’ясо Полісся» Житомирського району
Другие названия: Control of the quality and safety of meat raw materials for different methods of slaughtering animals in the conditions of LLC "Ekom'yaso Polissya" of Zhytomyr district
Авторы: Цісар, Д. Р.
Tsisar, D.
Ключевые слова: м’ясна продукція та сировина
meat products and raw materials
метод оглушення
method of stunning
забій тварин
animal slaughter
якісні показники
quality indicators
безпека
safety
Дата публикации: 2024
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Цісар Д. Р. Контроль якості та безпечності м'ясної сировини за різних способів забою тварин в умовах ТОВ «Еком’ясо Полісся» Житомирського району : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Трохименко В. З. – Житомир, 2024. – 40 с.
Аннотация: У кваліфікаційній роботі представлені результати досліджень щодо контролю якості та безпечності м'ясної сировини за різних способів забою тварин, зокрема технологічних особливостей забою тварин, які забиті з оглушенням та без оглушення тварин в умовах ТОВ «Еком’ясо Полісся». Досліджена господарська діяльність та асортимент продукції ТОВ «Еком’ясо Полісся». В умовах ТОВ «Еком’ясо Полісся» вивчено та досліджено вимоги до якості та безпеки м’ясної сировини, досліджено якість м’яса та субпродуктів тварин, які забиті з оглушенням та без їх оглушення.
The qualification work presents the results of research on the quality control and safety of meat raw materials using different methods of animal slaughter, in particular the technological features of slaughtering animals that are slaughtered with stunning and without stunning animals in the conditions of LLC "Ekom'yaso Polissya". The economic activity and product range of LLC "Ekom'yaso Polissya" were studied. In the conditions of LLC "Ekom'yaso Polissya" the requirements for the quality and safety of meat raw materials were studied and the quality of meat and by-products of animals that are slaughtered with stunning and without stunning were studied.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16854
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Tsisar_DR_KR_204_2024.pdf500,34 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет