Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
208 – Агроінженерія >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17294
|
Название: | Удосконалення конструкції овочерізки |
Другие названия: | Improving the design of a vegetable cutter |
Авторы: | Ряшко, М. І. Ryashko, M. |
Ключевые слова: | овочі vegetables фрукти fruits овочерізка vegetable cutter процес process подрібнення chopping задана форма given shape |
Дата публикации: | 2025 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Ряшко М. І. Удосконалення конструкції овочерізки : кваліфікаційна робота : спец. 208 «Агроінженерія» / Поліський нац. ун-т, каф. агроінженерії та технічного сервісу ; наук. кер. Грабар І. Г. – Житомир, 2025. – 34 с. |
Аннотация: | Основним завданням роботи є удосконалення конструкції овочерізки, з метою підвищення універсальності, зниження матеріало та енергоємності подрібнення овочів та фруктів.
Практична цінність цієї роботи заключається у розробленні конструкції овочерізки, що входить в склад технологічної лінії з переробки. Така компоновка обладнання забезпечує якісність у виконанні технологічного процесу, без суттєвих матеріальних та енергетичних затрат. The qualification work is presented as a manuscript. The main task of the work is to improve the design of a vegetable cutter, in order to increase the versatility, reduce the material and energy consumption of chopping vegetables and fruits.
The practical value of this work lies in the development of a design of a vegetable cutter that is part of the processing line. Such a layout will ensure high-quality execution of the technological process, without unnecessary material and energy costs. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17294 |
Располагается в коллекциях: | 208 – Агроінженерія
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|