DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
208 – Агроінженерія >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17294

Название: Удосконалення конструкції овочерізки
Другие названия: Improving the design of a vegetable cutter
Авторы: Ряшко, М. І.
Ryashko, M.
Ключевые слова: овочі
vegetables
фрукти
fruits
овочерізка
vegetable cutter
процес
process
подрібнення
chopping
задана форма
given shape
Дата публикации: 2025
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Ряшко М. І. Удосконалення конструкції овочерізки : кваліфікаційна робота : спец. 208 «Агроінженерія» / Поліський нац. ун-т, каф. агроінженерії та технічного сервісу ; наук. кер. Грабар І. Г. – Житомир, 2025. – 34 с.
Аннотация: Основним завданням роботи є удосконалення конструкції овочерізки, з метою підвищення універсальності, зниження матеріало та енергоємності подрібнення овочів та фруктів. Практична цінність цієї роботи заключається у розробленні конструкції овочерізки, що входить в склад технологічної лінії з переробки. Така компоновка обладнання забезпечує якісність у виконанні технологічного процесу, без суттєвих матеріальних та енергетичних затрат.
The qualification work is presented as a manuscript. The main task of the work is to improve the design of a vegetable cutter, in order to increase the versatility, reduce the material and energy consumption of chopping vegetables and fruits. The practical value of this work lies in the development of a design of a vegetable cutter that is part of the processing line. Such a layout will ensure high-quality execution of the technological process, without unnecessary material and energy costs.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17294
Располагается в коллекциях:208 – Агроінженерія

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Ryashko_MI_KR_208_2025_2.pdf1,16 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет