Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17413
|
Название: | Оцінка технологій виробництва молока та господарськи корисних ознак корів джерсейської породи в умовах ТОВ «Хмільницьке» Вінницької області |
Другие названия: | Evaluation of milk production technologies and economically useful traits of Jersey cows in the conditions of «Khmilnytske» LLC of Vinnytsia region |
Авторы: | Бахновська, А. О. Bakhnovska, A. |
Ключевые слова: | технологія technology джерсейська порода Jersey breed структура стада herd structure жива маса live weight молочна продуктивність milk productivity відтворна здатність reproductive capacity |
Дата публикации: | 2024 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Бахновська А. О. Оцінка технологій виробництва молока та господарськи корисних ознак корів джерсейської породи в умовах ТОВ «Хмільницьке» Вінницької області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Шуляр А. Л. – Житомир, 2024. – 33 с. |
Аннотация: | Робота присвячена дослідженню технологічних та селекційних аспектів при виробництві молока. Технологія виробництва молока налагоджена на високому рівні із застосуванням прогресивних методів. З віком у корів покращувалися надої та зменшувалися вміст жиру і білку в молоці при деякому погіршенню відтворної здатності, що необхідно враховувати для рентабельного ведення галузі молочного скотарства. The work is devoted to the research of technological and selection aspects in the production of milk. Milk production technology is established at a high level using progressive methods. With the age of cows, milk yield improved and the content of fat and protein in milk decreased with some deterioration of reproductive capacity, which must be taken into account for profitable management of the dairy industry. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17413 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|