|
Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17416
|
| Название: | Технологічні аспекти виробництва ферментованих ковбасних виробів в умовах ТОВ «Органічний м’ясний продукт» Житомирської області |
| Другие названия: | Technological aspects of the production of fermented sausage products in the conditions of LLC “Organic meat product” in Zhytomyr region |
| Авторы: | Клосовський, Р. В. Klosovsky, R. |
| Ключевые слова: | органічне виробництво organic production ферментовані ковбаси fermented sausages технологія виробництва production technology ковбасні вироби sausage products сировина raw materials якість продукції product quality |
| Дата публикации: | 2024 |
| Издатель: | Поліський національний університет |
| Библиографическое описание: | Клосовський Р. В. Технологічні аспекти виробництва ферментованих ковбасних виробів в умовах ТОВ «Органічний м’ясний продукт» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Вербельчук С. П. – Житомир, 2024. – 40 с. |
| Аннотация: | Проаналізовано технологічний процес виробництва крафтової сирокопченої ковбаси на переробному підприємстві ТОВ «Органічний продукт». Для виготовлення продукції високої якості критично важливо точно дотримуватись рецептури, технологічних інструкцій та санітарних вимог на всіх етапах виробництва. Це є ключовою умовою для забезпечення якості та безпеки ковбасних виробів. Суворе виконання рецептури, правильна послідовність технологічних операцій, дотримання температурних режимів, дотримання гігієнічних стандартів та контроль якості гарантують стабільність процесу та отримання продукції найвищого рівня. The article analyzes the technological process of production of craft raw smoked sausage at the processing enterprise Organic Product LLC. In order to produce high quality products, it is crucial to follow the recipe, technological instructions and sanitary requirements at all stages of production. This is a key condition for ensuring the quality and safety of sausage products. Strict adherence to the recipe, the correct sequence of technological operations, temperature control, hygiene standards and quality control guarantee process stability and the highest quality products. |
| URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17416 |
| Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|