DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17416

Название: Технологічні аспекти виробництва ферментованих ковбасних виробів в умовах ТОВ «Органічний м’ясний продукт» Житомирської області
Другие названия: Technological aspects of the production of fermented sausage products in the conditions of LLC “Organic meat product” in Zhytomyr region
Авторы: Клосовський, Р. В.
Klosovsky, R.
Ключевые слова: органічне виробництво
organic production
ферментовані ковбаси
fermented sausages
технологія виробництва
production technology
ковбасні вироби
sausage products
сировина
raw materials
якість продукції
product quality
Дата публикации: 2024
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Клосовський Р. В. Технологічні аспекти виробництва ферментованих ковбасних виробів в умовах ТОВ «Органічний м’ясний продукт» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Вербельчук С. П. – Житомир, 2024. – 40 с.
Аннотация: Проаналізовано технологічний процес виробництва крафтової сирокопченої ковбаси на переробному підприємстві ТОВ «Органічний продукт». Для виготовлення продукції високої якості критично важливо точно дотримуватись рецептури, технологічних інструкцій та санітарних вимог на всіх етапах виробництва. Це є ключовою умовою для забезпечення якості та безпеки ковбасних виробів. Суворе виконання рецептури, правильна послідовність технологічних операцій, дотримання температурних режимів, дотримання гігієнічних стандартів та контроль якості гарантують стабільність процесу та отримання продукції найвищого рівня.
The article analyzes the technological process of production of craft raw smoked sausage at the processing enterprise Organic Product LLC. In order to produce high quality products, it is crucial to follow the recipe, technological instructions and sanitary requirements at all stages of production. This is a key condition for ensuring the quality and safety of sausage products. Strict adherence to the recipe, the correct sequence of technological operations, temperature control, hygiene standards and quality control guarantee process stability and the highest quality products.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17416
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Klosovsky_RV_KR_204_2024.pdf1,24 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет