DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17419

Название: Оцінка технологічно-селекційних аспектів виробництва продукції скотарства в умовах ТОВ «Чапаєвське Агро Плюс» Вінницької області
Другие названия: Assessment of technological and breeding aspects of livestock production in the conditions of LLC «Chapaevske Agro Plus» of Vinnytsia region
Авторы: Бежовець, М. О.
Bezhovets, M.
Ключевые слова: симентальська порода
Simmental breed
молоко
milk
яловичина
beef
технологія
technology
продуктивність
productivity
Дата публикации: 2024
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Бежовець М. О. Оцінка технологічно-селекційних аспектів виробництва продукції скотарства в умовах ТОВ «Чапаєвське Агро Плюс» Вінницької області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Шуляр А. Л. – Житомир, 2024. – 28 с.
Аннотация: Завдяки чітко організованій та налагодженій технології виробництва продукції скотарства в умовах господарства тварини симентальської породи реалізували генетичний потенціал продуктивності і показали високі показники молочної і м’ясної продуктивності, що варто враховувати для рентабельного ведення галузі скотарства з аналогічним та/або близькими виробничими умовами.
Thanks to the well-organized and well-established technology of production of livestock products in farm conditions, Simmental breed animals realized their genetic productivity potential and showed high indicators of milk and meat productivity, which should be taken into account for the profitable management of the livestock industry with similar and/or similar production conditions.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17419
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Bezhovets_MO_KR_204_2024.pdf1,92 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет