Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17425
|
Название: | Технологія виробництва органічних сирокопчених ковбас в умовах ТОВ «Органічний м’ясний продукт» (м. Баранівка) |
Другие названия: | Technology for the production of organic raw smoked sausages in the conditions of Organic Meat Product LLC (Baranivka) |
Авторы: | Козачук, А. В. Kozachuk, A. |
Ключевые слова: | сирокопчена ковбаса raw smoked sausage органічне виробництво organic production технологія technology ферментація fermentation якість yakshite стандарт standard |
Дата публикации: | 2025 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Козачук А. В. Технологія виробництва органічних сирокопчених ковбас в умовах ТОВ «Органічний м’ясний продукт» (м. Баранівка) : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. біоресурсів, тваринництва та аквакультури ; наук. кер. Вербельчук Т. В. – Житомир, 2025. – 44 с. |
Аннотация: | На підприємстві ТОВ «Органічний продукт» досліджено технологічний процес виробництва крафтової сирокопченої ковбаси. Забезпечення стабільності процесу та отримання продукції високої якості можливе завдяки суворому дотриманню рецептури, правильній послідовності технологічних операцій, контролю температурних режимів і дотриманню гігієнічних стандартів. Важливу роль відіграє виконання технологічних регламентів та санітарних вимог на кожному етапі виробництва, що є ключовим фактором для отримання безпечної та якісної ковбасної продукції. Organic Product LLC has studied the technological process of producing craft raw smoked sausage. Ensuring the stability of the process and obtaining high quality products is possible due to strict adherence to the recipe, the correct sequence of technological operations, temperature control and compliance with hygiene standards. Compliance with technological regulations and sanitary requirements at each stage of production is essential to ensure safe and high-quality sausage products. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17425 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|