DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17425

Название: Технологія виробництва органічних сирокопчених ковбас в умовах ТОВ «Органічний м’ясний продукт» (м. Баранівка)
Другие названия: Technology for the production of organic raw smoked sausages in the conditions of Organic Meat Product LLC (Baranivka)
Авторы: Козачук, А. В.
Kozachuk, A.
Ключевые слова: сирокопчена ковбаса
raw smoked sausage
органічне виробництво
organic production
технологія
technology
ферментація
fermentation
якість
yakshite
стандарт
standard
Дата публикации: 2025
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Козачук А. В. Технологія виробництва органічних сирокопчених ковбас в умовах ТОВ «Органічний м’ясний продукт» (м. Баранівка) : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. біоресурсів, тваринництва та аквакультури ; наук. кер. Вербельчук Т. В. – Житомир, 2025. – 44 с.
Аннотация: На підприємстві ТОВ «Органічний продукт» досліджено технологічний процес виробництва крафтової сирокопченої ковбаси. Забезпечення стабільності процесу та отримання продукції високої якості можливе завдяки суворому дотриманню рецептури, правильній послідовності технологічних операцій, контролю температурних режимів і дотриманню гігієнічних стандартів. Важливу роль відіграє виконання технологічних регламентів та санітарних вимог на кожному етапі виробництва, що є ключовим фактором для отримання безпечної та якісної ковбасної продукції.
Organic Product LLC has studied the technological process of producing craft raw smoked sausage. Ensuring the stability of the process and obtaining high quality products is possible due to strict adherence to the recipe, the correct sequence of technological operations, temperature control and compliance with hygiene standards. Compliance with technological regulations and sanitary requirements at each stage of production is essential to ensure safe and high-quality sausage products.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17425
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Kozachuk_AV_KR_204_2025.pdf1,13 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет