Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17428
|
Название: | Організація та технологія виробництва свинини в умовах ФГ «ДАМ» Житомирської області |
Другие названия: | Organization and technology of pork production in the conditions of the farm “DAM” in Zhytomyr region |
Авторы: | Дорош, А. М. Dorosh, A. |
Ключевые слова: | виробництво свинини pork production організація виробництва production organization технологія technology проект project оптимізація optimization кормова база feed base біобезпека biosafety |
Дата публикации: | 2025 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Дорош А. М. Організація та технологія виробництва свинини в умовах ФГ «ДАМ» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. біоресурсів, тваринництва та аквакультури ; наук. кер. Вербельчук С. П. – Житомир, 2025. – 43 с. |
Аннотация: | У роботі досліджено організацію та технологію виробництва свинини у ФГ «ДАМ». За результатами розроблено проєкт виробництва свинини, розрахований на 500 голів відгодівельного молодняку. Цей проєкт базується на виявлених сильних і слабких сторонах поточної технології. Були сформовані практичні рекомендації щодо оптимізації виробничих процесів, покращення кормової бази та впровадження сучасних підходів. Їхня мета – збільшення обсягів виробництва високоякісної свинини та підвищення рентабельності діяльності господарства. The paper investigates the organization and technology of pork production at DAM Farm. Based on the results, a pork production project has been developed for 500 heads of fattening cattle. This project is based on the identified strengths and weaknesses of the current technology.
Practical recommendations have been made to optimize production processes, improve the feed base, and implement modern approaches. Their goal is to increase the production of high-quality pork and increase the profitability of the farm. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17428 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|