DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17428

Название: Організація та технологія виробництва свинини в умовах ФГ «ДАМ» Житомирської області
Другие названия: Organization and technology of pork production in the conditions of the farm “DAM” in Zhytomyr region
Авторы: Дорош, А. М.
Dorosh, A.
Ключевые слова: виробництво свинини
pork production
організація виробництва
production organization
технологія
technology
проект
project
оптимізація
optimization
кормова база
feed base
біобезпека
biosafety
Дата публикации: 2025
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Дорош А. М. Організація та технологія виробництва свинини в умовах ФГ «ДАМ» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. біоресурсів, тваринництва та аквакультури ; наук. кер. Вербельчук С. П. – Житомир, 2025. – 43 с.
Аннотация: У роботі досліджено організацію та технологію виробництва свинини у ФГ «ДАМ». За результатами розроблено проєкт виробництва свинини, розрахований на 500 голів відгодівельного молодняку. Цей проєкт базується на виявлених сильних і слабких сторонах поточної технології. Були сформовані практичні рекомендації щодо оптимізації виробничих процесів, покращення кормової бази та впровадження сучасних підходів. Їхня мета – збільшення обсягів виробництва високоякісної свинини та підвищення рентабельності діяльності господарства.
The paper investigates the organization and technology of pork production at DAM Farm. Based on the results, a pork production project has been developed for 500 heads of fattening cattle. This project is based on the identified strengths and weaknesses of the current technology. Practical recommendations have been made to optimize production processes, improve the feed base, and implement modern approaches. Their goal is to increase the production of high-quality pork and increase the profitability of the farm.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17428
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Dorosh_AM_KR_204_2025.pdf826,37 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет