DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17429

Название: Інноваційні підходи до крафтового виробництва напівтвердих сирів в умовах ФОП «Тарасюк О.М.» Хмельницької області
Другие названия: Innovative approaches to the craft production of semi-hard cheeses in the conditions of the individual entrepreneur «Tarasyuk O.M.» Khmelnytsky region
Авторы: Лохов, Д. М.
Lokhov, D.
Ключевые слова: крафт
сraft
напівтверді сири
semi-hard cheeses
сир Качокавалло
Caciocavallo cheese
інновації
innovation
технологія
тechnology
рецептури
recipes
дозрівання
maturation
Дата публикации: 2025
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Лохов Д. М. Інноваційні підходи до крафтового виробництва напівтвердих сирів в умовах ФОП «Тарасюк О.М.» Хмельницької області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. біоресурсів, тваринництва та аквакультури ; наук. кер. Вербельчук Т. В. – Житомир, 2025. – 45 с.
Аннотация: У роботі досліджуються інноваційні підходи до крафтового виробництва напівтвердих сирів. Розглядаються новітні технології, нестандартні рецептури з використанням локальних та унікальних інгредієнтів, оптимізація процесів дозрівання для досягнення оригінальних смакових характеристик. Особлива увага приділяється поєднанню традиційних методів сироваріння з інноваційними рішеннями для створення високоякісних, автентичних напівтвердих сирів, що вирізняються серед масової продукції.
The paper explores innovative approaches to the craft production of semi-hard cheeses. The latest technologies, non-standard recipes using local and unique ingredients, and optimization of maturation processes to achieve original flavor characteristics are considered. Particular attention is paid to combining traditional cheese-making methods with innovative solutions to create high-quality, authentic semi-hard cheeses that stand out from mass production.high-quality, authentic semi-hard cheeses that stand out from the mass market.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17429
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Lokhov_DM_KR_204_2025.pdf1,18 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет