Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17429
|
Название: | Інноваційні підходи до крафтового виробництва напівтвердих сирів в умовах ФОП «Тарасюк О.М.» Хмельницької області |
Другие названия: | Innovative approaches to the craft production of semi-hard cheeses in the conditions of the individual entrepreneur «Tarasyuk O.M.» Khmelnytsky region |
Авторы: | Лохов, Д. М. Lokhov, D. |
Ключевые слова: | крафт сraft напівтверді сири semi-hard cheeses сир Качокавалло Caciocavallo cheese інновації innovation технологія тechnology рецептури recipes дозрівання maturation |
Дата публикации: | 2025 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Лохов Д. М. Інноваційні підходи до крафтового виробництва напівтвердих сирів в умовах ФОП «Тарасюк О.М.» Хмельницької області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. біоресурсів, тваринництва та аквакультури ; наук. кер. Вербельчук Т. В. – Житомир, 2025. – 45 с. |
Аннотация: | У роботі досліджуються інноваційні підходи до крафтового виробництва напівтвердих сирів. Розглядаються новітні технології, нестандартні рецептури з використанням локальних та унікальних інгредієнтів, оптимізація процесів дозрівання для досягнення оригінальних смакових характеристик. Особлива увага приділяється поєднанню традиційних методів сироваріння з інноваційними рішеннями для створення високоякісних, автентичних напівтвердих сирів, що вирізняються серед масової продукції. The paper explores innovative approaches to the craft production of semi-hard cheeses. The latest technologies, non-standard recipes using local and unique ingredients, and optimization of maturation processes to achieve original flavor characteristics are considered. Particular attention is paid to combining traditional cheese-making methods with innovative solutions to create high-quality, authentic semi-hard cheeses that stand out from mass production.high-quality, authentic semi-hard cheeses that stand out from the mass market. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17429 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|