DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17432

Название: Технологія виробництва м’яса курчат бройлерів у ТОВ «Гуд Чікен» Хмельницької області
Другие названия: Technology of broiler chickens meat production in Good Chicken LLC, Khmelnytsky region
Авторы: Данильчук, О. Д.
Danilchuk, O.
Ключевые слова: технологія
technology
курчата-бройлери
broiler chickens
утримання
housing
годівля
feeding
комбікорм
feed
мікроклімат
microclimate
жива маса
live weight
Дата публикации: 2024
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Данильчук О. Д. Технологія виробництва м’яса курчат бройлерів у ТОВ «Гуд Чікен» Хмельницької області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Вербельчук С. П. – Житомир, 2024. – 51 с.
Аннотация: У роботі проведено аналіз технології вирощування бройлерних курчат у закритих приміщеннях на глибокій підстилці, починаючи з підготовки пташників і посадки птиці до її забою. Досліджено особливості годівлі, освітлення та забезпечення оптимального мікроклімату. На основі цього встановлено, що в господарстві створено потужну матеріальну базу та значний технічний потенціал, які забезпечують оптимальні умови для вирощування бройлерів кросу «Кобб-500».
The paper analyzes the technology of rearing broiler chickens indoors on deep litter, starting with the preparation of poultry houses and planting birds before slaughter. The features of feeding, lighting, and ensuring an optimal microclimate were studied. Based on this, it was found that the farm has a powerful material base and significant technical potential that provide optimal conditions for growing broilers of the Cobb-500 cross.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17432
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Danilchuk_OВ_KR_204_2024.pdf1,38 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет