DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17445

Название: Аналіз технології виробництва молока в умовах ТОВ «Вертокиївка» Житомирського району
Другие названия: Analysis of the technology of milk production in the conditions of LLC «Vertokiyivka», Zhytomyr district
Авторы: Хилюк, Я. С.
Khylyuk, Ya.
Ключевые слова: годівля
feeding
утримання
maintenance
доїння
milking
видалення гною
manure removal
управління
management
молочна продуктивність
milk productivity
Дата публикации: 2025
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Хилюк Я. С. Аналіз технології виробництва молока в умовах ТОВ «Вертокиївка» Житомирського району : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. біоресурсів, тваринництва та аквакультури ; наук. кер. Шуляр А. Л. – Житомир, 2025. – 28 с.
Аннотация: Дана наукова робота представляє аналіз технології виробництва молока від корів голштинської породи. Встановлено належний рівень організації та управління технологічним процесом виробництва молока, завдяки чому одержано високі показники молочної продуктивності корів.
This research work presents an analysis of the technology of milk production from Holstein cows. An appropriate level of organisation and management of the technological process of milk production has been established, which has resulted in high milk production rates of cows.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17445
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Khylyuk_YaS_KR_204_2025.pdf2,02 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет