Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17457
|
Название: | Оцінка якості та безпечності харчових продуктів в умовах Житомирської обласної лікарні ветеринарної медицини |
Другие названия: | Assessment of food quality and safety in the conditions of the Zhytomyr State Hospital of Veterinary Medicine |
Авторы: | Яремчук, Н. В. Yaremchuk, N. |
Ключевые слова: | якість quality безпечність safety харчові продукти food products ковбасний виріб sausage product масло солодковершкове sweet cream butter |
Дата публикации: | 2025 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Яремчук Н. В. Оцінка якості та безпечності харчових продуктів в умовах Житомирської обласної лікарні ветеринарної медицини : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. біоресурсів, тваринництва та аквакультури ; наук. кер. Трохименко В. З. – Житомир, 2025. – 43 с. |
Аннотация: | У кваліфікаційній роботі здійснено аналіз нормативно-правових вимог до якості та безпечності харчових продуктів, основних критеріїв оцінки якості харчових продуктів. Визначено потенційні ризики забруднення харчових продуктів. Проведені експериментальні дослідження якості та безпечності масла солодковершкового 82,5% та ковбаси вареної групи вищого ґатунку. Сформульовано рекомендації щодо забезпечення високої якості та безпечності харчових продуктів для виробників, контролюючих органів та споживачів. The qualification work analyzed the regulatory requirements for the quality and safety of food products, the main criteria for assessing the quality of food products. Potential risks of food contamination were identified. Experimental studies of the quality and safety of 82.5% sweet cream butter and premium boiled sausage were conducted. Recommendations were formulated to ensure high quality and safety of food products for manufacturers, regulatory authorities and consumers. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17457 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|