DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17457

Название: Оцінка якості та безпечності харчових продуктів в умовах Житомирської обласної лікарні ветеринарної медицини
Другие названия: Assessment of food quality and safety in the conditions of the Zhytomyr State Hospital of Veterinary Medicine
Авторы: Яремчук, Н. В.
Yaremchuk, N.
Ключевые слова: якість
quality
безпечність
safety
харчові продукти
food products
ковбасний виріб
sausage product
масло солодковершкове
sweet cream butter
Дата публикации: 2025
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Яремчук Н. В. Оцінка якості та безпечності харчових продуктів в умовах Житомирської обласної лікарні ветеринарної медицини : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. біоресурсів, тваринництва та аквакультури ; наук. кер. Трохименко В. З. – Житомир, 2025. – 43 с.
Аннотация: У кваліфікаційній роботі здійснено аналіз нормативно-правових вимог до якості та безпечності харчових продуктів, основних критеріїв оцінки якості харчових продуктів. Визначено потенційні ризики забруднення харчових продуктів. Проведені експериментальні дослідження якості та безпечності масла солодковершкового 82,5% та ковбаси вареної групи вищого ґатунку. Сформульовано рекомендації щодо забезпечення високої якості та безпечності харчових продуктів для виробників, контролюючих органів та споживачів.
The qualification work analyzed the regulatory requirements for the quality and safety of food products, the main criteria for assessing the quality of food products. Potential risks of food contamination were identified. Experimental studies of the quality and safety of 82.5% sweet cream butter and premium boiled sausage were conducted. Recommendations were formulated to ensure high quality and safety of food products for manufacturers, regulatory authorities and consumers.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17457
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Yaremchuk_NV_KR_204_2025.pdf740,94 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет