|
|
Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17459
|
| Название: | Продуктивність та якість молока корів в умовах П(ПО) СП «Світоч» Житомирської області |
| Другие названия: | Productivity and quality of cows' milk in conditions of the Svitoch JV, Zhytomyr region |
| Авторы: | Лисак, К. М. Lysak, K. |
| Ключевые слова: | корови cows молочна продуктивність milk yield якість молока milk quality надій hopes вміст жиру fat content вміст білку protein content |
| Дата публикации: | 2025 |
| Издатель: | Поліський національний університет |
| Библиографическое описание: | Лисак К. М. Продуктивність та якість молока корів в умовах П(ПО) СП «Світоч» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. біоресурсів, тваринництва та аквакультури ; наук. кер. Трохименко В. З. – Житомир, 2025. – 35 с. |
| Аннотация: | У кваліфікаційній роботі проведено аналіз молочної продуктивності корів у господарстві П(ПО) СП «Світоч» Житомирської області (надій за лактацію, надій за 305 діб, надій за місяць), оцінено якість отриманого молока за основними фізико-хімічними показниками (вміст жиру, білку, густина, вміст соматичних та бактеріальних клітин, температура молока). Визначено вплив на молочну продуктивність корів та якісні показники молока таких факторів як порода, період лактації, спосіб доїння корів. Запропоновані рекомендації щодо покращення якості молока у господарстві. The qualification work analyzed the milk productivity of cows in the farm of the Svitoch JV (farming) enterprise of the Zhytomyr region (lactation expectations, 305-day expectations, monthly expectations), assessed the quality of the milk obtained by the main physicochemical indicators (fat content, protein, density, somatic and bacterial cell content, milk temperature). The influence on the milk productivity of cows and the quality indicators of milk of such factors as breed, lactation period, method of milking of cows was determined. Proposed recommendations for improving milk quality on the farm. |
| URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17459 |
| Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|