DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17470

Название: Характеристика технології переробки тварин та виробництва м’ясних продуктів в умовах ТОВ «Гараф» (м. Житомир)
Другие названия: Characteristics of the technology of animal processing and production of meat products in the conditions of «Garaf» LLC (Zhytomyr)
Авторы: Отченаш, К. Р.
Otchenash, K.
Ключевые слова: тварини
animals
переробка
processing
технологія
technology
виробництво
production
м’ясна продукція
meat products
Дата публикации: 2025
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Отченаш К. Р. Характеристика технології переробки тварин та виробництва м’ясних продуктів в умовах ТОВ «Гараф» (м. Житомир) : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. біоресурсів, тваринництва та аквакультури ; наук. кер. Шуляр А. Л. – Житомир, 2025. – 27 с.
Аннотация: Проведено аналіз технологій переробки тварин та виробництва м’ясної продукції та встановлено, що всі технологічні процеси в умовах ТОВ «Гараф» організовано на високому рівні з чітким дотриманням послідовності та якості їх виконання – від забою та отримання м’ясної сировини до її подальшої переробки з метою виготовлення м’ясної продукції.
An analysis of animal processing technologies and meat product production was conducted and it was found that the system in the conditions of «Garaf» LLC is organized at a high level with strict adherence to the sequence and quality of execution of all technological processes - from slaughter and obtaining meat raw materials to its further processing for the purpose of manufacturing meat products.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17470
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Otchenash_KR_KR_204_2025.pdf874,01 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет