DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17471

Название: Аналіз технологій переробки молока в умовах Тульчинської філії ТОВ «ТЕРРА ФУД» Вінницької області
Другие названия: Analysis of milk processing technologies in the conditions of the Tulchyn subsidiary of LLC «TERRA FOOD» of Vinnytsia region
Авторы: Пилипчук, К. О.
Pylypchuk, K.
Ключевые слова: молоко-сировина
milk-raw material
державні стандарти
state standards
технологічна схема
technological scheme
спред
spread
компоненти
components
технологічні параметри
technological parameters
Дата публикации: 2025
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Пилипчук К. О. Аналіз технологій переробки молока в умовах Тульчинської філії ТОВ «ТЕРРА ФУД» Вінницької області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. біоресурсів, тваринництва та аквакультури ; наук. кер. Ткачук В. П. – Житомир, 2025. – 32 с.
Аннотация: При дослідженні технологічного процесу переробки молочної сировини встановлено високий рівень організації всіх етапів виробництва молочної продукції з дотриманням встановлених нормативних вимог. Це забезпечує випуск якісних продуктів, які користуються попитом серед споживачів і може бути прикладом для впровадження на інших молокопереробних підприємствах регіону.
The study of the technological process of processing dairy raw materials has established a high level of organization of all stages of dairy product production in compliance with established regulatory requirements. This ensures the production of quality products that are in demand among consumers and can be an example for implementation at other dairy processing enterprises in the region.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17471
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Pylypchuk_KO_KR_204_2025.pdf734,26 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет