DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17474

Название: Аналіз технології переробки продукції птахівництва в умовах ТОВ «Украгро-Полісся» Житомирського району
Другие названия: Analysis of the technology of processing poultry products in the conditions of LLC «Ukragro-Polissya» of Zhytomyr district
Авторы: Котвіцький, В. В.
Kotvitskyi, V.
Ключевые слова: птахівництво
poultry farming
переробка
processing
технологія
technology
продукція
products
бройлер
broiler
Дата публикации: 2025
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Котвіцький В. В. Аналіз технології переробки продукції птахівництва в умовах ТОВ «Украгро-Полісся» Житомирського району : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. біоресурсів, тваринництва та аквакультури ; наук. кер. Шуляр А. Л. – Житомир, 2025. – 31 с.
Аннотация: Проведеними дослідженнями встановлено, що для виробництва якісної та безпечної продукції птахівництва необхідно дотримуватись правил транспортування забійної птиці, її приймання на переробне підприємство, чітко слідувати схемі переробки птиці та виробництва продукції з належним її зберіганням до реалізації у торгівельних мережах.
The conducted studies have established that for the production of high-quality and safe poultry products, it is necessary to comply with the rules for transporting slaughter poultry, accepting it at a processing plant, and clearly follow the poultry processing and production scheme with proper storage before sale in retail chains.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17474
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Kotvitsky_VV_KR_204_2025.pdf1,66 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет