|
Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17474
|
| Название: | Аналіз технології переробки продукції птахівництва в умовах ТОВ «Украгро-Полісся» Житомирського району |
| Другие названия: | Analysis of the technology of processing poultry products in the conditions of LLC «Ukragro-Polissya» of Zhytomyr district |
| Авторы: | Котвіцький, В. В. Kotvitskyi, V. |
| Ключевые слова: | птахівництво poultry farming переробка processing технологія technology продукція products бройлер broiler |
| Дата публикации: | 2025 |
| Издатель: | Поліський національний університет |
| Библиографическое описание: | Котвіцький В. В. Аналіз технології переробки продукції птахівництва в умовах ТОВ «Украгро-Полісся» Житомирського району : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. біоресурсів, тваринництва та аквакультури ; наук. кер. Шуляр А. Л. – Житомир, 2025. – 31 с. |
| Аннотация: | Проведеними дослідженнями встановлено, що для виробництва якісної та безпечної продукції птахівництва необхідно дотримуватись правил транспортування забійної птиці, її приймання на переробне підприємство, чітко слідувати схемі переробки птиці та виробництва продукції з належним її зберіганням до реалізації у торгівельних мережах. The conducted studies have established that for the production of high-quality and safe poultry products, it is necessary to comply with the rules for transporting slaughter poultry, accepting it at a processing plant, and clearly follow the poultry processing and production scheme with proper storage before sale in retail chains. |
| URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17474 |
| Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|