DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17478

Название: Характеристика якості сировини та асортименту продукції в ТОВ «Органік Мілк» (м. Баранівка)
Другие названия: Characteristics of the quality of raw materials and product range at «Organic Milk» LLC (Baranivka)
Авторы: Макеєва, С. В.
Makeeva, S.
Ключевые слова: молоко
milk
сировина
raw materials
якість
quality
молочні продукти
dairy products
асортимент
product range
Дата публикации: 2025
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Макеєва С. В. Характеристика якості сировини та асортименту продукції в ТОВ «Органік Мілк» (м. Баранівка) : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. біоресурсів, тваринництва та аквакультури ; наук. кер. Шуляр А. Л. – Житомир, 2025. – 31 с.
Аннотация: З метою забезпечення високої якості і безпечності молочної харчової продукції необхідно використовувати лише добірну сировину. Для підвищення інтересу споживачів до продукції конкретного виробника доцільно регулярно оновлювати асортимент, що сприятиме зростанню попиту на неї.
In order to ensure high quality and safety of dairy food products, it is necessary to use only selected raw materials. To increase consumer interest in the products of a particular manufacturer, it is advisable to regularly update the assortment, which will contribute to the growth of demand for it.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17478
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Makeeva_SV_KR_204_2025.pdf1,6 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет