DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Агрономічний >
Кафедра захисту рослин >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17512

Название: Обґрунтування перспектив розширення сортименту вирощуваних рослин для здорового харчування
Другие названия: Justification for expanding the range of crops grown for healthy nutrition
Авторы: Вигера, С. М.
Vygera, S.
Ключевич, M. M.
Kliuchevych, М.
Столяр, С. Г.
Stoliar, S.
Стаднік, Ю. О.
Stadnik, Yu.
Петрик, І. М.
Petryk, I.
Шваб, Д. М.
Shvab, D.
Ключевые слова: рослини
plants
здорове харчування
healthy eating
асортимент
assortment
Дата публикации: 2021
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Обґрунтування перспектив розширення сортименту вирощуваних рослин для здорового харчування / С. М. Вигера, М. М. Ключевич, С. Г. Столяр [та ін.] // Виробництво та переробка безпечної продукції рослинництва : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., 23 черв. 2021 р. – Житомир : Поліський нац. ун-т, 2021. – С. 20–23.
Аннотация: Згідно даних всесвітньої організації охорони здоров'я спосіб життя та здорове харчування в межах 50 відсотків впливає безпосередньо на здоров'я людей. Саме тому в останні роки досить поширеним став вислів: здорова природа та поле – здорове харчування – здорове життя (рис. 1).
According to data from the World Health Organization, lifestyle and healthy eating have a direct impact on human health by up to 50 percent. That is why in recent years the expression «healthy nature and fields – healthy food – healthy life» has become quite common (Fig. 1).
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17512
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
PNU_2021_20-23.pdf896,69 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет