|
Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Агрономічний >
Кафедра захисту рослин >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17512
|
| Название: | Обґрунтування перспектив розширення сортименту вирощуваних рослин для здорового харчування |
| Другие названия: | Justification for expanding the range of crops grown for healthy nutrition |
| Авторы: | Вигера, С. М. Vygera, S. Ключевич, M. M. Kliuchevych, М. Столяр, С. Г. Stoliar, S. Стаднік, Ю. О. Stadnik, Yu. Петрик, І. М. Petryk, I. Шваб, Д. М. Shvab, D. |
| Ключевые слова: | рослини plants здорове харчування healthy eating асортимент assortment |
| Дата публикации: | 2021 |
| Издатель: | Поліський національний університет |
| Библиографическое описание: | Обґрунтування перспектив розширення сортименту вирощуваних рослин для здорового харчування / С. М. Вигера, М. М. Ключевич, С. Г. Столяр [та ін.] // Виробництво та переробка безпечної продукції рослинництва : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., 23 черв. 2021 р. – Житомир : Поліський нац. ун-т, 2021. – С. 20–23. |
| Аннотация: | Згідно даних всесвітньої організації охорони здоров'я спосіб життя та здорове харчування в межах 50 відсотків впливає безпосередньо на здоров'я людей. Саме тому в останні роки досить поширеним став вислів: здорова природа та поле – здорове харчування – здорове життя (рис. 1). According to data from the World Health Organization, lifestyle and healthy eating have a direct impact on human health by up to 50 percent. That is why in recent years the expression «healthy nature and fields – healthy food – healthy life» has become quite common (Fig. 1). |
| URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17512 |
| Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|