DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17523

Название: Аналіз технології переробки молока в умовах ТОВ «Органік Мілк» (м. Баранівка)
Другие названия: Analysis of milk processing technology in the conditions of Organic Milk LLC (Baranivka)
Авторы: Цимбалюк, Д. В.
Tsymbalyuk, D.
Ключевые слова: технологія
technology
переробка
processing
органічне виробництво
organic production
сировина
raw materials
продукція
products
Дата публикации: 2025
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Цимбалюк Д. В. Аналіз технології переробки молока в умовах ТОВ «Органік Мілк» (м. Баранівка) : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. біоресурсів, тваринництва та аквакультури ; наук. кер. Шуляр А. Л. – Житомир, 2025. – 29 с.
Аннотация: При виконанні кваліфікаційної роботи проведено аналіз технології переробки органічного молока в одному з найкращих підприємств України. Для отримання якісних органічних молочних продуктів варто використовувати відповідну сировину та суворо дотримуватись технології її переробки.
During the qualification work, an analysis of the technology of processing organic milk was conducted at one of the best enterprises in Ukraine. To obtain high-quality organic dairy products, it is necessary to use appropriate raw materials and strictly adhere to the technology of its processing.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17523
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Tsymbalyuk_DV_KR_204_2025.pdf1,3 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет