DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17537

Название: Технологія виробництва продукції скотарства в умовах ТОВ «Агрокультура Полісся» Житомирської області
Другие названия: Technology of production of livestock products in the conditions of LLC «Agrokultura Polissia» of Zhytomyr region
Авторы: Осипенко, О. І.
Osypenko, O.
Ключевые слова: молочне та м’ясне стадо
dairy and meat herd
утримання
maintenance
годівля
feeding
видалення гною
manure removal
відтворення
reproduction
продуктивність
productivity
Дата публикации: 2025
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Осипенко О. І. Технологія виробництва продукції скотарства в умовах ТОВ «Агрокультура Полісся» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. біоресурсів, тваринництва та аквакультури ; наук. кер. Ткачук В. П. – Житомир, 2025. – 31 с.
Аннотация: У кваліфікаційній роботі презентуються результати аналізу технології виробництва продукції скотарства. Встановлено добру організованість та чітку налагодженість технологічних процесів виробництва молока корів та яловичини, що підтверджується показниками продуктивності молочного і м’ясного поголів’я. Це дає можливість впровадження таких підходів у господарствах з метою підвищення ефективності ведення галузі молочного і м’ясного скотарства.
The qualification work presents the results of the analysis of the technology of livestock production. Good organization and clear adjustment of the technological processes of milk and beef production have been established, which is confirmed by the indicators of productivity of dairy and meat livestock. This makes it possible to implement such approaches in farms in order to increase the efficiency of dairy and meat livestock management.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17537
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Osypenko_OI_KR_204_2025.pdf1,43 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет