DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17579

Название: Характеристика господарсько-корисних ознак корів різних виробничих типів у стаді СТОВ «Тетірське» Житомирської області
Другие названия: Characteristics of economic and useful traits of cows of different production types in the herd of STOV "Tetirske" of Zhytomyr region
Авторы: Прокопчук, М. О.
Prokopchuk, M.
Ключевые слова: виробничі типи
production types
надій
hopes
індекси тілобудови
body composition indices
молочна продуктивність
milk productivity
економічна ефективність
economic efficiency
Дата публикации: 2025
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Прокопчук М. О. Характеристика господарсько-корисних ознак корів різних виробничих типів у стаді СТОВ «Тетірське» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. біоресурсів, тваринництва та аквакультури ; наук. кер. Кобернюк В. В. – Житомир, 2025. – 30 с.
Аннотация: За результами дослідження засвідчили істотні відмінності у продуктивних показниках корів різних виробничих типів. Найвищу молочну продуктивність продемонстрували тварини молочного типу, які за 305 днів лактації дали 5617 кг молока з жирністю 3,67 %, що становить 202,8 кг молочного жиру. З метою подальшого підвищення продуктивності тварин у господарстві доцільно впроваджувати використання корів молочного типу.
The results of the study showed significant differences in the productive indicators of cows of different production types. The highest milk productivity was demonstrated by dairy animals, which in 305 days of lactation gave 5617 kg of milk with a fat content of 3.67%, which is 202.8 kg of milk fat. In order to further increase the productivity of animals in the farm, it is advisable to introduce the use of dairy cows.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17579
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Prokopchuk_MO_KR_204_2025.pdf575,29 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет