DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17609

Название: Удосконалення технології напівкопчених ковбас з використанням сирних продуктів в умовах ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат»
Другие названия: Improving the technology of semi-smoked sausages using cheese products in the conditions of LLC "Zhytomyr Meat Plant"
Авторы: Уницький, І. В.
Unitsky, I.
Ключевые слова: напівкопчені ковбаси
semi-smoked sausages
сирні продукти
cheese products
емульгуюча здатність
emulsifying ability
удосконалена технологія
improved technology
Дата публикации: 2025
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Уницький І. В. Удосконалення технології напівкопчених ковбас з використанням сирних продуктів в умовах ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат» : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. біоресурсів, тваринництва та аквакультури ; наук. кер. Ковальчук Т. І. – Житомир, 2025. – 35 с.
Аннотация: У роботі проведено дослідження впливу додавання сирних продуктів у кількості 5%, 7% та 10% на якість та технологічні властивості напівкопчених ковбас. Встановлено, що введення сирних продуктів покращує емульгуючу здатність фаршу, знижує втрати маси при тепловій обробці та сприяє підвищенню органолептичних показників готової продукції.
The work investigated the effect of adding cheese products in the amount of 5%, 7% and 10% on the quality and technological properties of semi-smoked sausages. It was found that the introduction of cheese products improves the emulsifying ability of minced meat, reduces mass loss during heat treatment and contributes to the improvement of organoleptic indicators of the finished product.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17609
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Unytskyi_IV_KR_204_2025.pdf696,69 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет