|
Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17631
|
| Название: | Технологія виробництва продукції скотарства в умовах ФГ «Агро-Союз» Житомирської області |
| Другие названия: | Technology of livestock production in the conditions of the farm «Agro-Soyuz» of Zhytomyr region |
| Авторы: | Дехтяренко, В. С. Dekhtyarenko, V. |
| Ключевые слова: | українська чорно-ряба молочна порода Ukrainian black-and-white dairy breed годівля feeding утримання maintenance відтворення reproduction доїння milking видалення гною manure removal вирощування молодняку growing young animals |
| Дата публикации: | 2025 |
| Издатель: | Поліський національний університет |
| Библиографическое описание: | Дехтяренко В. С. Технологія виробництва продукції скотарства в умовах ФГ «Агро-Союз» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. біоресурсів, тваринництва та аквакультури ; наук. кер. Шуляр А. Л. – Житомир, 2025. – 32 с. |
| Аннотация: | Дана наукова робота презентує результати аналізу технології виробництва продукції скотарства. Встановлено хороший рівень організації та злагодженості технологічних компонентів виробництва молока і яловичини у стаді молочної худоби. Це забезпечує високу економічну ефективність та прибутковість виробництва, що робить таку модель ведення господарства доцільною для впровадження в тваринницьких підприємствах області. This scientific work presents the results of the analysis of the technology of livestock production. A good level of organization and coordination of technological components of milk and beef production in the dairy herd has been established. This ensures high economic efficiency and profitability of production, which makes this model of farming appropriate for implementation in livestock enterprises of the region. |
| URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17631 |
| Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|