DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17632

Название: Технологія виробництва морозива в умовах АТ «Житомирський маслозавод»
Другие названия: Technology of ice cream production in the conditions of JSC "Zhytomyr Creamery"
Авторы: Зимухова, О. І.
Zymukhova, O.
Ключевые слова: морозиво
ice cream
асортимент
assortment
технологія
technology
сировина
raw materials
молоко
milk
склад
composition
якість
quality
Дата публикации: 2025
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Зимухова О. І. Технологія виробництва морозива в умовах АТ «Житомирський маслозавод» : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. біоресурсів, тваринництва та аквакультури ; наук. кер. Трохименко В. З. – Житомир, 2025. – 44 с.
Аннотация: У роботі проаналізовано сучасний стан виробництва морозива в Україні з урахуванням вимог до якості сировини. На прикладі АТ «Житомирський маслозавод» (ТМ «Рудь») розглянуто склад, рецептуру, асортимент та технологію виготовлення морозива пломбір «Дитяче» і «100%». Проведено лабораторну оцінку якості продукції за органолептичними й фізико-хімічними показниками. Встановлено відповідність морозива вимогам стандартів і запропоновано шляхи вдосконалення виробництва.
The paper analyzes the current state of ice cream production in Ukraine, taking into account the requirements for the quality of raw materials. Using the example of JSC "Zhytomyr Creamery" (TM "Rud"), the composition, recipe, assortment and technology for making ice cream "Dityache" and "100%" were considered. A laboratory assessment of product quality was carried out according to organoleptic and physicochemical indicators. The compliance of ice cream with the requirements of the standards was established and ways to improve production were suggested.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17632
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Zymukhova_OІ_KR_204_2025.pdf939,41 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет