|
Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17632
|
| Название: | Технологія виробництва морозива в умовах АТ «Житомирський маслозавод» |
| Другие названия: | Technology of ice cream production in the conditions of JSC "Zhytomyr Creamery" |
| Авторы: | Зимухова, О. І. Zymukhova, O. |
| Ключевые слова: | морозиво ice cream асортимент assortment технологія technology сировина raw materials молоко milk склад composition якість quality |
| Дата публикации: | 2025 |
| Издатель: | Поліський національний університет |
| Библиографическое описание: | Зимухова О. І. Технологія виробництва морозива в умовах АТ «Житомирський маслозавод» : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. біоресурсів, тваринництва та аквакультури ; наук. кер. Трохименко В. З. – Житомир, 2025. – 44 с. |
| Аннотация: | У роботі проаналізовано сучасний стан виробництва морозива в Україні з урахуванням вимог до якості сировини. На прикладі АТ «Житомирський маслозавод» (ТМ «Рудь») розглянуто склад, рецептуру, асортимент та технологію виготовлення морозива пломбір «Дитяче» і «100%». Проведено лабораторну оцінку якості продукції за органолептичними й фізико-хімічними показниками. Встановлено відповідність морозива вимогам стандартів і запропоновано шляхи вдосконалення виробництва. The paper analyzes the current state of ice cream production in Ukraine, taking into account the requirements for the quality of raw materials. Using the example of JSC "Zhytomyr Creamery" (TM "Rud"), the composition, recipe, assortment and technology for making ice cream "Dityache" and "100%" were considered. A laboratory assessment of product quality was carried out according to organoleptic and physicochemical indicators. The compliance of ice cream with the requirements of the standards was established and ways to improve production were suggested. |
| URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17632 |
| Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|