DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >

Просмотр коллекции по группе - По тематике конкурентоспроможність продукції

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 27
 дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2025Economic potential of the wine industry in the context of EU integrationKormyshkina, I.; Кормишкіна, І.
2021Methodological approaches to forecasting bread prices in UkraineLobotska, L.; Лобоцька, Л. Л.; Pavlov, O.; Павлов, О. І.; Didukh, S.; Дідух, С. М.; Samofatova, V.; Самофатова, В. А.; Frum, O.; Фрум, О. Л.
2010Визначення пріоритетів ефективності менеджменту сільськогосподарського виробництваКопитова, І. В.; Kopytova, I.
2018Ефективність виробництва конкурентоспроможної продукції у високотоварних сільськогосподарських підприємствах Житомирської областіМісевич, М. А.; Мисевич, Н. А.; Misevych, M.; Ходаківський, В. М.; Ходаковский, В. Н.; Khodakyvskyy, V.; Циганенко, Г. В.; Цыганенко, А. В.; Tsyhanenko, H.
2010Застосування стратегічного маркетингу на молокопереробних підприємствахПрисяжнюк, О. Ф.; Prisyzhnyuk, O.
2010Інвестиції у відродження агропромислових формувань Житомирської областіХодаківський, В. М.; Khodakivskyy, V.
2010Конкурентоспроможність продукції агросфери за якісними показникамиСокольська, Т. В.
2012Макроекономічні чинники підвищення рівня конкурентоспроможності льонопродукціїКравчук, Н. І.; Kravchuk, N.
2009Оптимізація рівня економічної стійкості сільськогосподарських підприємствПрокопчук, О. А.; Prokopchuk, O.
2015Перспективи формування ринку органічної продовольчої продукції України в умовах глобалізації економікиЯценко, О. М.; Овчаренко, А. С.
2010Повышение конкурентоспособности полиэтиленовых сельскохозяйственных пленок за счет их физико-химического модифицированияГончарова, Е. П.
2018Проблематика участі держави в формуванні фінансових потоків та бюджетуванні підприємств агробізнесуЛяшенко, Р. В.; Liashenko, R.
2010Розвиток інноваційної діяльності підприємств м’ясопереробної галузіТеленчук, В. С.
2001Розвиток ринкових форм і способів кооперації та інтеграції виробництва молокопродуктів в умовах перехідної економікиПархомець, М. К.; Пархомец, М. К.; Parkhomets, M.
2019Сучасні умови інвестиційного забезпечення сталого розвитку основних видів діяльності підприємств агропромислового комплексу Ружинського району Житомирської областіХодаківський, В. М.; Khodakyvskyy, V.; Ходаковский, В. Н.; Козіревич, А. В.; Kozirevych, A.; Козиревич, А. В.; Лень, І. І.; Len, I.; Лень, И. И.
2020Удoскoнaлення якoсті прoдукції зa рaхунoк фaктoрів вирoбництвaМісевич, М. А.; Mysevych, М.; Залужна, О. О.; Zaluzhna, О.
2024Удосконалення системи управління конкурентоспроможністю СВК «Ружинський»Бессмертний, А. В.; Bessmertnyy, A.
2020Удосконалення системи управління якістю продукції в умовах ТОВ «Барви Полісся»Залужна, О. О.; Zaluzhna, О.
2024Управління конкурентоспроможністю сільськогосподарської продукції у ФГ «Пантус-ВВ» Житомирського районуПлахотний, О. С.; Plakhotnyi, O.
2024Управління конкурентоспроможністю ТОВ «Гідравліка-Груп»Євтух, С. П.; Evtuh, S.
Отображение результатов 1 до 20 из 27
 дальше >

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет