|
Institutional Repository of Polissia National University >
Просмотр коллекции по группе - По тематике продукти харчування
Отображение результатов 1 до 20 из 32
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2017 | «CROSS COMPLIANCE» як умова екологічно безпечного сільського господарства ЄС | Зінчук, Т. О.; Zinchuk, T.; Ковальчук, О. Д.; Kovalchuk, O. |
2017 | Providing the food security of Ukraine | Tkachuk, V.; Ткачук, В. І.; Ткачук, В. И.; Yaremova, M.; Яремова, М. І.; Яремова, М. И.; Tarasovych, L.; Тарасович, Л. В. |
2016 | The United States and Colorado state agricultural trade with Ukraine | Savchenko, R.; Савченко, Р. О.; Савченко, Р. А.; Chaikin, O.; Чайкін, О. В.; Чайкин, А. В. |
2018 | World food security overview | Skydan, O.; Скидан, О. В.; Chaikin, O.; Чайкін, О. В. |
2017 | Актуальні питання публічного управління в сфері продовольчої безпеки | Захаріна, О. В.; Zakharina, O. |
2018 | Визначення ролі філологічних дисциплін в освітній підготовці фахівців з органічного виробництва | Ємець, Л. В.; Yemets, L.; Сорочинська, С. П.; Sorochynska, S. |
2013 | Вплив металохелатів на біохімічні і гістологічні показники організму свиноматок і поросят-сисунів | Мамченко, В. Ю.; Бурлака, В. А.; Burlaka, V. |
2013 | Деякі аспекти ведення органічного землеробства в межах сільських сельбищних територій | Корсун, С. Г.; Шкарівська, Л. І.; Гірник, В. В. |
2015 | До питання розвитку органічного сільськогосподарського виробництва в Україні | Приймачук, Т. Ю.; Ратошнюк, Т. М.; Штанько, Т. А.; Сітнікова, Т. Ю.; Проценко, А. В. |
2013 | Елементи продовольчої безпеки як пріоритет аграрної політики України | Кирилюк, Р. М. |
2013 | Контроль безпеки і якості при виробництві рибних консервів в домашніх умовах | Славов, В. П.; Вербельчук, С. П.; Вербельчук, Т. В. |
2015 | Концентрація важких металів у рослинницькій продукції за органічного виробництва | Савчук, О. І.; Гуреля, В. В.; Кошицька, Н. О.; Іваненко, Л. А. |
2019 | Моніторинг продовольчого забезпечення населення: регіональний аспект | Соколова, А. О.; Sokolova, A.; Гонта, Н. А.; Gonta, N. |
2013 | Морфологія легень у курей, вакцинованих проти інфекційного бронхіта | Гуральська, С. В.; Guralska, S.; Горальський, Л. П.; Goralsky, L. |
2021 | Обґрунтування створення та експлуатація спеціальних сировинних зон | Кондратюк, Є. С.; Kondratyuk, E. |
2017 | Органічне виробництво у системі пріоритетів сталого розвитку аграрного сектору економіки України | Кірєєва, Е. А.; Kirieieva, E. |
2019 | Оцінка вмісту радіонукліду 137Cs у продуктах харчування мешканців радіоактивно забруднених територій у віддалений період після аварії на ЧАЕС | Романчук, Л. Д.; Romanchuk, L.; Лопатюк, О. В.; Lopatiuk, О.; Ковальова, С. П.; Kovalyova, S.; Ковалева, С. П. |
2013 | Оцінка ефективності впровадження організаційних інновацій на підприємствах м’ясопереробної галузі | Теленчук, В. С. |
2014 | Оцінка тенденцій стану продовольчої безпеки України | Крошко, Ю. О.; Гринишин, В. Є.; Свінцицька, Н. О. |
2002 | Про особливості розвитку цінової ситуації на споживчому ринку та її вплив на продовольчу безпеку держави | Скидан, О. В.; Skydan, O. |
Отображение результатов 1 до 20 из 32
|