DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >

Просмотр коллекции по группе - По тематике продукти харчування

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 32
 дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2017«CROSS COMPLIANCE» як умова екологічно безпечного сільського господарства ЄСЗінчук, Т. О.; Zinchuk, T.; Ковальчук, О. Д.; Kovalchuk, O.
2017Providing the food security of UkraineTkachuk, V.; Ткачук, В. І.; Ткачук, В. И.; Yaremova, M.; Яремова, М. І.; Яремова, М. И.; Tarasovych, L.; Тарасович, Л. В.
2016The United States and Colorado state agricultural trade with UkraineSavchenko, R.; Савченко, Р. О.; Савченко, Р. А.; Chaikin, O.; Чайкін, О. В.; Чайкин, А. В.
2018World food security overviewSkydan, O.; Скидан, О. В.; Chaikin, O.; Чайкін, О. В.
2017Актуальні питання публічного управління в сфері продовольчої безпекиЗахаріна, О. В.; Zakharina, O.
2018Визначення ролі філологічних дисциплін в освітній підготовці фахівців з органічного виробництваЄмець, Л. В.; Yemets, L.; Сорочинська, С. П.; Sorochynska, S.
2013Вплив металохелатів на біохімічні і гістологічні показники організму свиноматок і поросят-сисунівМамченко, В. Ю.; Бурлака, В. А.; Burlaka, V.
2013Деякі аспекти ведення органічного землеробства в межах сільських сельбищних територійКорсун, С. Г.; Шкарівська, Л. І.; Гірник, В. В.
2015До питання розвитку органічного сільськогосподарського виробництва в УкраїніПриймачук, Т. Ю.; Ратошнюк, Т. М.; Штанько, Т. А.; Сітнікова, Т. Ю.; Проценко, А. В.
2013Елементи продовольчої безпеки як пріоритет аграрної політики УкраїниКирилюк, Р. М.
2013Контроль безпеки і якості при виробництві рибних консервів в домашніх умовахСлавов, В. П.; Вербельчук, С. П.; Вербельчук, Т. В.
2015Концентрація важких металів у рослинницькій продукції за органічного виробництваСавчук, О. І.; Гуреля, В. В.; Кошицька, Н. О.; Іваненко, Л. А.
2019Моніторинг продовольчого забезпечення населення: регіональний аспектСоколова, А. О.; Sokolova, A.; Гонта, Н. А.; Gonta, N.
2013Морфологія легень у курей, вакцинованих проти інфекційного бронхітаГуральська, С. В.; Guralska, S.; Горальський, Л. П.; Goralsky, L.
2021Обґрунтування створення та експлуатація спеціальних сировинних зонКондратюк, Є. С.; Kondratyuk, E.
2017Органічне виробництво у системі пріоритетів сталого розвитку аграрного сектору економіки УкраїниКірєєва, Е. А.; Kirieieva, E.
2019Оцінка вмісту радіонукліду 137Cs у продуктах харчування мешканців радіоактивно забруднених територій у віддалений період після аварії на ЧАЕСРоманчук, Л. Д.; Romanchuk, L.; Лопатюк, О. В.; Lopatiuk, О.; Ковальова, С. П.; Kovalyova, S.; Ковалева, С. П.
2013Оцінка ефективності впровадження організаційних інновацій на підприємствах м’ясопереробної галузіТеленчук, В. С.
2014Оцінка тенденцій стану продовольчої безпеки УкраїниКрошко, Ю. О.; Гринишин, В. Є.; Свінцицька, Н. О.
2002Про особливості розвитку цінової ситуації на споживчому ринку та її вплив на продовольчу безпеку державиСкидан, О. В.; Skydan, O.
Отображение результатов 1 до 20 из 32
 дальше >

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет