DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >

Просмотр коллекции по группе - По тематике consumption

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 9 из 9
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2024Vegetable production under the influence of food insecurity, environmental factors, and international integration processesKuts, O.; Куц, О.; Rud, V.; Рудь, В.; Kryvenko, N.; Кривенко, Н.; Terokhina, L.; Терьохіна, Л.; Shablya, O.; Шабля, О.
2019Кон’юнктура ринку м’яса в контексті формування продовольчої безпекиДанилюк, Я. О.; Danylyuk, Ya.
2022Обґрунтування параметрів оприскувачів для обробки садівРибак, О. О.; Rybak, А.
2010Оцінка виробництва та споживання продукції скотарстваВасиленко, С. В.; Vasylenko, S.; Микитюк, В. М.; Mykytiuk, V.
2022Підвищення ефективності робочого процесу МТА при виконанні сільськогосподарських операційГуберт, А. С.; Hubert, A.
2013Стан та проблеми розвитку м’ясопереробної галузі у Житомирській областіЯкімець, В. В.; Yakimec, V.
2019Сучасні тренди м’ясної галузі: проблеми та перспективи розвиткуОстапчук, А. В.; Ostapchuk, A.
2018Формування вітчизняного ринку продукції скотарства в умовах євроінтеграціїВасиленко, С. В.; Vasylenko, S.; Паламарчук, Т. М.; Palamarchuk, T.; Паламарчук, Т. Н.
2005Формування попиту і пропозиції на регіональному ринку зерна Житомирської областіМасляніцина, О. В.; Maslyanitsyna, O.
Отображение результатов 1 до 9 из 9

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет